KK dere skuffer meg

Hei folkens!

Jeg er vel blant de som er mer enn middels interessert i blader og magasiner. Det gjør at jeg er gjennom både norske og utenlandske blader titt og ofte.

Ikke til forringelse for KK forøvrig, for jeg synes at det egentlig er et bra blad. Men nå må jeg dessverre si at jeg føler meg undervurdert som leser, og jeg er rett og slett skuffet.

Disse to forsidene viser KK i september og Femina i august. Når du ser dem, så forventer du forskjellig innhold i de to bladene, ikke sant? Ihvertfall gjorde jeg det. Dersom jeg hadde visst at innholdet ble kopiert fra det ene bladet til det andre, så hadde jeg kun kjøpt det ene (som kom med artikkelen først - nemlig Femina).

Se bare her, så skjønner du kanskje hva jeg mener:

Det øverste bladet er fra første side av artikkelen i Femina og nederst på bildet er første side av artikkelen i KK (en måned etter).


Øverste i bildet fra Femina s. 2 av artikkelen, og nederste fra s. 2 i KK.


Dette er fra s. 3 av innslaget. Øverst Femina fra august og nederst fra KK i september.

Man trenger ikke å spørre seg om hvem som kopierer hvem. Jeg liker ikke å bli undervurdert som leser. Det er flere med meg som leser flere blader og magasiner i løpet av en måned. Man er ikke fordummet selv om man interesserer seg for mote. Derfor er det så ekstra synd at det virker som om KK tror at deres lesere er 100% lojale i den forstand at de ikke leser noen andre blader. Da har jeg en nyhet til dere: Det er flere av oss som følger med flere steder. 

Dere er flinke vanligvis, KK. Men her mener jeg dere klarer en stor skivebom. Stå heller for deres eget materiale. Lite råd fra meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits