I tøfler på vei til jobb!

Hei!

Nå har jeg gått i støvlene jeg fikk av min kjære til jul, og føttene mine takker meg. Det er blant noe av det nydeligste mine små undersåtter noen gang har hatt på seg.

De kommer fra merket ASH og er innkjøpt hos Le Chalet på Majorstua. Jeg ble så begeistret at jeg ringte til Le Chalet og spurte om de hadde dem i min størrelse i andre farger. Jeg fikk til svar at et par i sort var igjen PÅ HALV PRIS. Da skal jeg si at det ble fart i meg. Rakk å ordne det i løpet av lunsjpausen igår, og fikk med meg en deilig Starbucks kaffe på vei tilbake. Glitrende fornøyd, ja. Den som sier sier at man ikke blir lykkelig av å shoppe har bare handlet i feil butikk. Hehe.

Her er bilde av de sorte. De glitrer bittelitt i skinnet.

Ha en fin onsdag folkens. Jeg skal til frisøren i ettermiddag og bruke opp litt gavekort fått til jul. Ah, gleder meg til hodebunnsmassasje og stell.

2 kommentarer

stavangerinmyheart

04.01.2017 kl.08:11

De så fantastisk gode ut:))

irenglede

04.01.2017 kl.10:50

stavangerinmyheart: "Walking on clouds" ;D

Skriv en ny kommentar

irenglede

irenglede

55, Oslo

Velkommen til mitt lille magasin med daglige postkort til de som har lyst til å titte innom. Tanken er å være til glede, nytte eller underholdning, og kanskje treffe med et tips eller to. Kontaktinformasjon er mail til: irenglede@getmail.no

Kategorier

Arkiv

hits