Null nyttårsforsett!

Heisan sveisan, og riktig god morgen, kjære lesere!

Her sitter jeg blid og fornøyd med oppfreshet topplokk etter frisørtimen i går.

Har tittet litt over diverse blogger, på facebook og andre adresser nå etter nyttår, og det som går mye igjen er alt man skal fixe som man ikke fixet i fjor eller forfjor eller noen gang......  Nyttårsforsetter!

Jeg har ikke noen nyttårsforsetter. Liker veldig godt tilnærmingen til Oprah Winfrey om å leve sitt beste liv hele tiden (og ikke bare rett etter et nytt år har startet), og vil gjerne dele 2 sitater med dere som kommer fra nettopp Oprah:

Do what you have to do until you can do? ~love:

 

"Doing your best at the moment puts you in the best place for the next moment." Oprah quotes about success:

Jeg prøver å adoptere kontinuerlig forbedring som prinsipp både i jobb og privat. Da slipper jeg en bolk med umulige målsetninger som skal nås innen 31. januar. Funker fint for meg.

Klem til alle sammen!

6 kommentarer

Victoria Larsen

05.01.2017 kl.07:29

Good words!

irenglede

05.01.2017 kl.09:50

Victoria Larsen: Kommer fra selveste Oprah, vet du. Men takk skal du ha. ;D

Personlig Utvikling

06.01.2017 kl.00:39

Winfrey Oprah er et godt forbilde. Det er en person som har kommet seg gjennom mykje negativt. Har du sett da hun gir bort en bil? Den er konge.

https://www.youtube.com/watch?v=8CAscBCdaQg

irenglede

06.01.2017 kl.08:17

Personlig Utvikling: Ja, enig. Hun har hatt en fin profil på de fleste av showene sine. Har sett det programmet du nevner. Fornøyelig!

Husmorskolen

06.01.2017 kl.09:45

Mange trenger "blanke ark" og nyttår er et slikt skifte, Mandager er også det. Hver ny dag også. Jeg blir glad når jeg ser andre setter mål for seg selv - jeg blir enda gladere når jeg har hører de har en plan for hvordan målene skal nås. Uansett når på året det er. Det som gjør meg aller mest glad er å se de menneskene som drømmer - gjerne stort -- å følger drømmene sine. Takk for innlegget ditt - fikk meg til å tenke litt. Det er bra! Ha en super dag

irenglede

06.01.2017 kl.13:18

Husmorskolen: Helt enig. Store hårete mål er fint, gjerne så man kan gre dem. Hehe.

Skriv en ny kommentar

hits