Å, gå hjem og blogg!

Hei & Hå!

Det er tett mellom takene. Mye å gjøre, og tidsklemma klemmer og klemmer. Jeg har en fulltidsjobb, og blogger på fritiden. Akkurat nå smaker jeg på en sur karamell som betyr "har egentlig ikke tid". Særlig i dag er programmet tett. Tid er ikke noe man får. Tid er noe man tar. Det har jeg lært meg etter å ha tråkket rundt (eller kanskje jeg skal si ha stresset rundt) på jorda her i noen år. Hvor skal jeg så ta tiden fra? Jo, det får bli å stjele litt fra det som egentlig skulle ha vært søvndosen. Så får resten gå på viljestyrken.

Vil gjerne dele mitt nye mål med dere. Jeg skal tenke på det, og gjøre noe i retning av det hver dag.

Da får jeg håpe at  destinasjonen er tilsvarende vakker som den vanskelige veien har vært. Så kan det være verdt det.

 

Siste visdomsord fra meg i dag:

Ikke la idioter få ødelegge dagen din!

Klem og alt det beste fra meg til deg.

4 kommentarer

Sandra Marie

19.01.2017 kl.11:04

håper du får en fin dag<3

irenglede

19.01.2017 kl.11:52

Sandra Marie: Det håper jeg også. Hehe. Ønsker det samme til deg. ;D

dedicat

19.01.2017 kl.11:36

Ja den tiden,, den er nå bare på sin måte. Det verste er at vi mennesker har alt for stor fokus på hva vi IKKE får gjort. Vi burde heller se oss i speilet i leggestunden og smile,, og si: "I dag fikk du jaggu gjort mer enn du egentlig har tid til ....'' :) Jeg er jo pensjonist og har det travelt til tider. Men har tid til det jeg vil.. er jo egentlig snakk om prioritering :) Ta deg tid til å rose deg selv :)

irenglede

19.01.2017 kl.11:53

dedicat: Hei, og tusen takk for tilbakemeldingen. Fin påminnelse du kom med. Det skal jeg ta til meg. Du har for øvrig helt rett. Så ikveld blir det rosing. Hehe. ;0)

Skriv en ny kommentar

hits