Kun for veskeelskere!

Vi veskeavhengige trenger en god dose nå og da. Så for å gjenopprette veskebalansen gir jeg dere litt ny input på veskefronten. Hvis du ikke sikler etter dette innlegget, så lurer jeg litt. Hehe, Klarer du å ikke velge flere enn en?

Her er 10 fristelser, værsågod:


1. Dior SS2017. Ikke typisk Dior, og fanget derfor mitt øye.

2. Prada, som heller ikke er typisk for merket. Denne heter Prada Notebook.


3. Giorgio Armani har en bucket bag som kommer i flere farger. Skikkelige fargeklatter.4.Selskapsvesken fra Bottega Veneta med den velkjete knutelåsen. Hvis du synes den ser kjent ut, så brukes den flittig av flere europeiske prinsesser, spesielt de svenske og danske. Nytt i designet er reptilkanten langsetter åpningen.


5. Her noe av det nyeste fra merket Tod's, som jo egentlig er kjent for de myke loafer skoene med knotter under. Men de kan vesker også.

6. Salvatore Ferragamo viser en dus pudder rosa veske. Kom til meg Ally!
 

7. Chloê kommer med denne artige modellen med ringhåndtak. Min spådom er følgemde: Denne kommer du til å få se mer av fremover i forskjellige farger, både hos bloggere og moteinteresserte.Bare vent skal du se.


8. Loewe har satt logoen utenpå vesken som heter Loewe Joyce Bag, så det ikke er til å misforstå hvor den kommer fra.


9. Så var det denne søte her da, fra Jimmy Choo.Mest kjent for sko med skikkelig høye hæler. Feminin og yndig, og modellen heter Eve.


10. Longchamp er kjent for nylonvesker priset litt over gjennomsnittet, og til å brette sammen. Men de har andre ting også.
 

Våren kommer til å bli litt farlig.................. for lommeboken.

Ha en fin kveld alle bloggvenner!

2 kommentarer

Iselin Renée

09.03.2017 kl.20:43

De var fine :)

irenglede

09.03.2017 kl.20:52

Iselin Renée: Ja, spørs om jeg klarer å holde hendene av fatet. Hehe??

Skriv en ny kommentar

hits