Rollermouse og mousetrapper

Heisan!

Har du noen gang opplevd stram nakke, musearm, spenninger i ryggen eller vonde skuldre. Hvis du kjenner deg igjen i dette, kan det være at det er utbredt bruk av datamus og evt. feil arbeidsstilling som er synderen. Tenk bare hvor mye vi sitter ved maskin og bruker datamus. I enkelte tilfeller bør nok den musa få litt ferie.

Bilde fra Pinterest

Sjekk ut denne linken fra Ergopartner.no:

http://www.ergopartner.no/rollermouse-mousetrapper.html

Her finner du ergonomiske alternativer til den vanlige datamusa. Disse alternativene kan bidra til bedre arbeidsstilling og avlastning for de delene av kroppen som belastes unødvendig mye av musebruken. Hos Ergopartner kan du finne flere rollermouse og mousetrapper som kan være vel verdt å investere pengene i. Du investerer samtidig i din egen helse, og kroppen din vil takke deg. Jeg har hatt flere kolleger med belastningsproblemer pga. musebruk og feil arbeidsstilling. Flere av dem har med stort hell gått over til en ergonomisk utformet løsning, og har ikke ønsket å gå tilbake til den gamle datamusa igjen.

Her ser du et eksempel på hvordan en rollermouse kan være. Du kan selv gå inn og se de forskjellige. De kan faktisk utprøves gratis.Greit å vite, ikke sant?

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Ergopartner.no og inneholder produktplassering.

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

10.03.2017 kl.21:10

Jeg håper du får en fin fredagskveld :-)

irenglede

10.03.2017 kl.22:20

Victoria Larsen: Tusen takk, og det samme til deg.??

Skriv en ny kommentar

hits