Dovre = Sexy mann

Heisan, folkens!

Synes du, som jeg, at herre trunks kan være veldig sexy? Jeg har en kar som snart har bursdag, og jeg vet at undertøy i gave aldri er feil. Derfor har jeg sjekket ut litt på nett for å finne noe fint til ham. Men det trenger jo ikke være Var innom her:

Dovre

Jeg har plukket ut mine favoritter, som jeg gjerne skulle sett ham i. Dette er kvalitetsvarer fra Dovre, og Dovre er jo et velkjent merke som har holdt det gående i mangfoldige år. Ikke for ingenting at de fortsatt holder det gående enda. Meget bra produkter med behagelig passform. Siden mannen min setter pris på kvalitet, så tror jeg at disse kan slå an:

Husk at dette er hvis en dame skulle velge:

Disse tror jeg nesten at jeg må klikke hjem så snart som mulig. Utrolig fint med litt morsomt mønster av kompass. Dette er ypperlig, siden jeg har en kjæreste som er veldig båt interessert.

Fargen på disse er veldig fin. Nå når det blir lysere tider fremover, så kan det være fint med vårlige farger også på undertøyet. Mannen min kler forskjellige blåfarger veldig godt. Derfor midt i blinken.

Mitt siste valg her er en sort, klassisk variant. Rett og slett fordi den aldri slår feil.

Gutter, husk at du vil glede din kjære med litt fornyelse i undertøyet. Freshe farger og fornyelse hører jo våren til. Du blir fin og komfortabel, og får kanskje på toppen av det hele en fornøyd kjæreste.

Fant du noen favoritter, så slå til?

Innlegget er i samarbeid med  mur-shop.no, og inneholder produktinformasjon.

2 kommentarer

Victoria Larsen

21.03.2017 kl.07:33

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

irenglede

21.03.2017 kl.08:51

Victoria Larsen: Tusen takk, og det samme til deg. ????

Skriv en ny kommentar

hits