De gjør tøyet mindre i skapet ditt

Jeg overhørte en spøkefull kommentar om kalorier her om dagen. Hva er kalorier? Jo, det er små dyr som lurer seg inn i klesskapet ditt om natten, og gjør at klærne dine blir mindre.

Sunn og slankende som begrep hører ikke alltid sammen i forhold til dette med kalorier. Javisst, nå har jeg lest dameblader igjen, og i ett av dem stod det en liten notis om eksempler på ting vi spiser som oppfattes som sunt men som i en mengde av 100 gram har ganske mange kalorier i seg. Her gir jeg deg noen eksempler.

Rosiner - ca. 300 kalorier. pr. 100 gramMørk sjokolade - ca. 550 kalorier pr. 100 gramMandler - ca. 600 kalorier pr. 100 gram


Pekannøtter - ca. 700 kalorier pr. 100 gram

Disse tingene er fortsatt sunne, men dersom du er opptatt av kalorier, så kan man få seg en overraskelse over hvor mye de forskjellige inneholder. Så da vet vi det.

Her ser dere min andre kjøpekaffe idag. Det er nok grensen min for dagen når det gjelder koffein. Mer enn det og jeg kan bli litt vibrato. Men god var den, mens jeg ventet på Flesland for å ta flyet hjem. Artig kopp.


Jeg kjenner til San Pellegrino fra før. Men denne har jeg ikke smakt tidligere. Mineralvann med smak av blodappelsin. Frisk og deilig. Tok den til luksusmiddagen a¨la raskens idag: Karbonader med løk. Hehe.

Til kveldskos, friske bringebær. Minner virkelig om sommer.


Nei, nå får det blir busselalla så jeg klarer tidlig opp og hopp imorgen. 

4 kommentarer

Victoria Larsen

20.04.2017 kl.00:19

Flott innlegg :)

irenglede

20.04.2017 kl.06:57

Victoria Larsen: Takk for det. ;D

Personlig Utvikling

20.04.2017 kl.01:36

Ut fra artikkelen kom eg fram til at nøtter eg sjokolade er sunt når du er ute å trener, men ikkje dersom du holder deg mye i ro. Dette kan jo være nyttig kunnskap å ta med seg :)

irenglede

20.04.2017 kl.06:59

Personlig Utvikling: Ja, det har jo med summen av inntak og summen av forbruk. Ha en fin dag??

Skriv en ny kommentar

hits