Vous me rendez hereux

I dag skal jeg ikke ha en engelsk overskrift for å virke mer internasjonal, men en fransk overskrift. Hehe. Så hvis overskriften skulle vært engelsk, hadde det stått you make me happy. En annen ting jeg heller ikke skal gjøre i dag er å ha en overskrift med Friyay! - eller herlig med fredag, eller i det hele tatt å fortelle folk hvilken dag det er i dag.

Dere lesere gjør meg glad simpelthen ved å titte innom og lese et innlegg. Det er en merkelig greie, men noe jeg har produsert og som er helt og holdent mitt blir en liten personlig del av meg. Så at noen liker et tips, vil prøve en oppskrift eller rett og slett har en hyggelig kommentar, er så utrolig gledelig. Det er derfor jeg kaller dere for mine bloggvenner.

Språk kan være morsomt. Jeg påberoper meg ikke å ha et perfekt språk, men jeg liker å leke med ord. For noen dager siden kom jeg over et morsomt innlegg på fjesboka som handlet om Oslo slang forklaringer for innflyttere. Det noterte jeg meg, og tenkte å låne litt av de uttrykkene når jeg føler for det. Her får dere ett av dem:

Skruværmut       (Skal du være med ut)     Passer jo fint i dag rett på helgen. Hehe.

Kan relateres både til uteliv på byen og uteliv i naturen.

night club casablanca ha scelto webee:  Bilder fra Pinterest

Date night in the mountains.#beautifulbritishcolumbia:

Fy skam på meg. Jeg lengter allerede til Frankrike igjen. For det første, så kom jeg tilbake fra Kreta forrige torsdag. Dessuten er det ikke mer enn 2 måneder siden forrige Frankrike tur, men jeg klarer ikke å styre det. Jeg lengter så. Alt tilsier at jeg burde være fornøyd nå, og ikke hige etter mer reising med det aller første. Det er fornuften. Lurer på om fornuften har tatt seg en liten ferie, jeg.

 Bilde: irenglede

For ikke å bli helt fiksert frankofil (nå er jeg kun Sør frankofil), og kun tenke reiser til dette landet, så er jeg glad for å variere litt med reisemålene ellers. Alltid hyggelig med nye impulser. Det kommer jeg nok til å fortsette med.

Jeg har kjempespennende planer for ettermiddagen/kvelden. Skal ha "impregneringsfest". Det er noe jeg alltid gjør, dersom det krever litt tiltak, eller fortoner seg kjedelig.....jeg legger til ordet -fest bak. For eksempel fiskebollefest. Høres straks mye morsommere ut enn at man skal ha fiskeboller til middag. Så da er det dags for impregnering av både flere par sko og veske. Wow! For et spennende liv jeg har. Haha.

 

....snart tilbake.

4 kommentarer

annebe

02.06.2017 kl.17:39

Godt du skrev hva det betydde.. for jeg er dårlig på Fransk gitt..hehe.. :)) Alltid hyggelig at folk er innom bloggen.. ellers hadde det liksom ikke vært noen vits..

Idyllisk skogbilde ..og det fra mer sydlige strøk så veldig deilig ut der :)) Lurt å lage litt fest ut av de enkleste ting.. her blir det Tv- fest for meg og mannen i kveld..hehe.. God helg <3

irenglede

02.06.2017 kl.21:45

annebe: Ha en fin TV fest. Glas for at du tittet innom. God helg til deg også, annebe.

Victoria

02.06.2017 kl.20:37

For et nydelig skogbilde! :)

irenglede

02.06.2017 kl.21:46

Victoria: Hehe. Jeg fant det på Pinterest helt selv. Ha en fortsatt fin kveld.

Skriv en ny kommentar

hits