Club Sandwich a’la Irenglede

Hadde dette til middag tidligere i uken og det var mums. Mengde avhenger av hvor sultne dere er. Jeg brukte til 2 personer:

4 skiver toast (for 2 hele som deles i 4 halve sandwicher)

2 never potetgull med salt

Majones

2 tomater

Valgfri salat

1 kyllingfilet i biter – stekes på forhånd med salt og pepper

1 pakke bacon, stekes i biter

Løkringer etter ønske

4 trestikkere (uten smak)

4 tomatbåter til pynt

2 skiver cheddar ost

Tilberedning og montering:

Legg ut 4 toast på bakepapir på et stekebrett.

Påfør majones.

Legg på salat, kylling, ny runde med majones, bacon, tomat og løk + cheddarostskive på toppen.

Legg på toastskive på toppen av dette.

Balanser det inn i stekeovnen og stekes midt i ovnen på 225 grader i 10 minutter.

Stikk to stikkere i hver sandwich. De hele sandwichene skrådeles i to. Plasser tomatbåt på toppen.

Legg på potetgull sammen med sandwichen oppå et hyggelig fat og nyyt!

Da håper jeg du får en riktig god middag.

2 kommentarer

Siste innlegg