Nytt blogg oppsett og litt dagligdags

Hei bloggvenner! I går fikk jeg konsulenthjelp av flinke Kamilla. Det resulterte i et nytt oppsett for bloggen som jeg kommer til å teste ut en stund. Håper dere liker det. Tanken bak er at jeg med bloggen kommer med et lite postkort hver dag til dere i håp om at det er noe til glede, nytte eller underholdning. Gå gjerne inn i kommentarfeltet dersom du vil gi noen form for tilbakemelding på endringen.

Så forsøkte jeg blogg shout for første gang i går. Det var virkelig moro. En blogg shout er en liten reklame i form av at blogginnlegget du ønsker å fremme kommer på forsiden av blogg.no på en liste til venstre. Fikk et oppsving av lesere på det, gitt. Så det kan anbefales. Jeg skal prøve meg på det igjen, for det var utrolig gøy å følge statistikken over lesere, og hvordan den økte.

Når jeg startet bloggen i januar var jeg fullstendig uvitende om det meste innen blogging. Tar ett steg av gangen. og lærer mer og mer etter hvert.

Snille Kamilla måtte jo få en takk for hjelpen, så jeg laget indisk kylling tikka masala til middag, siden hun kom rett fra jobb for å hjelpe meg, og så fikk hun en denne blomsterbuketten. Så, tusen tusen takk, Kamilla! Kjempemessig.

Jeg har lurt litt på om jeg skal legge ut ukens parfyme. Ett innlegg enten for seg eller sammen med noe annet, hvor jeg plukker ut ukens parfyme. Kunne det være noe?

I dag har jeg valgt meg denne, forresten: “Me” fra Lanvin.  Den lille lenken med anheng på fulgte med flakongen, og er ikke noe jeg har pyntet med senere.

Hehe. Jeg innrømmer det. I dag har jeg syndet. Gjorde ikke istand hverken frokost eller lunsj på forhånd, kvelden i forveien. Så i dag var det hui og hast, og smøre en kjapp skive med spekeskinke, og raske med meg en latte fra kaffebutikken på vei til jobb. Så, ja, det ble dagens frokost. Men godt var det. Liker ikke å gjøre ting på den måten for det skaper stress. Så i morgen er jeg tilbake i sløyfen igjen.

Dette bildet må jeg bare vise til dere. Jeg har kalt det “på vei til møte”. Hehe. Jeg var på vei til møte på mandag som var noen mil utenfor Oslo, og møtte på disse.

Skumle greier. De gikk midt i veien, og gjerne to og to. En bekreftelse på at man harkommet et stykke fra Oslo sentrum. Hm, kanskje vurdere biff til middag i dag?

Håper det titter enda flere inn etter hvert, og tusen takk til dere som følger og leser. Det setter jeg stor pris på.

Klem fra meg.

6 kommentarer
  1. Vet ikke hvordan den så ut før, men nå ser den jo riktig flott ut 🙂 Kjekt med litt hjelp, jeg bestilte selv oppsett fra KVdesign 🙂

  2. Hanne: Hei. Takk for at du stakk innom og la igjen en kommentar. Samtidig fikk jeg et tips jeg kan vurdere ved neste korsvei. Takk for det, og ha en fin kveld. ;D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg