Demi-metrè de canapès

Hei kjære lesere! Selv om vi har kommet hjem fra påskeferie, så slipper jeg ikke Sør Frankrike helt ennå. Vi tok sjansen på å være litt vågale, og sjekket ut menyen.

Hm. En halv meter med kanapeer. Hørtes artig ut. Det prøver vi. Det står at man kan velge en hel meter også, men hva hvis det ikke faller helt i smak? Da har man kjøpt en hel meter til ingen nytte. Hehe. Så vårt valg falt altså på rett nr. 2 på menyen.

Slik ser altså en halv meter med kanapeer ut. Det var faktisk ikke så verst. Ganske så godt, ja. Til dette drakk vi en deilig Sancerre.

Hva det var vi fikk? Jo, det var først i en liten boks (som lignet en rengjort eller ny ansjosboks) Vårrull med innbakt fetaost med deilige urter, i den runde sponesken var det frityrstekt scampi i en pikant sursøt saus, på midten var det franske mini kjøttpai, så stickers med frityrstekte andekjøttboller, og helt til slutt makroner som lignet på mønsteret til måsegg fylt med en salt, luftig ostekrem. Alt sammen plassert på en pen rekke på en marmorplanke som var målt til en halv meter.


Vi tok det som kveldsmat. Ikke akkurat daglidags, men morsomt å ha prøvd.

Har du prøvd ut noe uvant mat i påsken?

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg