Duftgarderoben

Hei, og vel overstått helg, kjære bloggvenner!

Litt grått og gufsent i Oslo i dag, men det skal da ikke hindre et nytt blogginnlegg!

Jeg må innrømme at jeg har såpass mange parfymer og dufter at jeg trygt kan kalle samlingen for duftgarderoben min. Så anskaffelsen av to ny dufter blir som en liten vår oppfriskning.

Trommevirvel …prrrrrrrrrrrr…. og her er de – Burberry og Jimmy Choo!

Prøvde ut My Burberry først, og fikk umiddelbart positive kommentarer på at jeg duftet så godt. Det gjør meg så glad. Tilbakemeldinger på at jeg dufter godt er noe av det hyggeligste…..

Jeg vet ikke hvem som har lånt ideen fra hvem, men My Burberry har et bånd knyttet rundt toppen av flakongen, ikke ulikt visse Chloè dufter. Ser nesten ut til at det er samme type bånd også. Korken skal vel forestille horn, men er av plast. Uansett var det duften jeg var ute etter, og den er skjønn.

Flakongen fra Jimmy Choo til duften Illicit Flower er super delikat, og kan ligne på krystall med en firkantet topp i sølvfarget metall. Siden innholdet i seg selv er lys rosa, så får den også et sart skjær. Har ikke hatt den på meg ennå. Skal teste den ut i morgen. Det blir spennende.

Bare gi beskjed om dere vil vite mer om parfymene, eller andre parfymespørsmål. Så kan jeg prøve å svare etter beste evne.

Neste på ønskelisten i duftverden er denne fra Boucheron:

Boucheron er jo i utgangspunktet et smykkemerke. Men det har vært produsert meget vellykkede dufter i sammenhenger hvor parfyme ikke har vært hovedprodukt tidligere. Så jeg er klar for denne. Noen som har anskaffet seg denne, som kan si litt om hva de synes?

Ønsker deg en velduftende dag!

 

2 kommentarer
  1. Ser utrolig delikate ut Og jeg er sikker på at de lukter herlig. Min yndlngsparfyme er for tiden en jeg ikke en gang vet hva heter, men lukter godt. Kjøpt i det store utland 😊 Amerika 😊. Du vet sikkert hva og hvem, får ikke tak i den her, men var heldig at noen tok med en til meg når den var tom 😍 Da husket jeg nok hva den het også, hi hi.

  2. Bettina: Ja, freshe og fine er de. Alltid hyggelig med greie folk som kan bringe sjeldenhetene hit til oss. Tror jeg har funnet mitt parfymevalg nr. 1 nå. Forteller mer på bloggen. Hehe. Takk for hyggelig kommentar, Bettina. Ha en superfin dag! ;D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg