Vil du bli rik? Del II

Hei ijgen, kjære lelsere! Her følger del II med 8 nye råd på veien til å bli rik. Er du klar?

Do it now

9)   Ikke utsett

Suksessfulle mennesker skjønner at uvanen med å utsette, innvirker på kvaliteten av det du leverer. Det viser at man ikke kan stole på at du overholder tidsfrister. Folk får en litt negativ holdning til deg, dersom du stadig utsetter ting. Her er fem innfallsvinkler for deg som har denne tendensen, og for at du skal unngå det i fremtiden:

 1. Sett opp daglige “to-do” lister. Disse er dine daglige mål, som du skal sørge for å ha utført med minimum 70%.
 2. Ha dine daglige topp 5 gjøremål. Disse har du satt bevisst fordi de skal føre deg i retning av målene dine.
 3. Det er ikke noe galt med å bli ferdig før tiden. Sett frister for deg selv, og øv deg på å nå dem – eller aller helst bli ferdig før tiden.
 4. Du kan gjerne alliere deg med andre mennesker, som du setter et mål i fellesskap med. TIlhørende oppgaver dere blir enige om å utføre gjør at andre er avhengige av at din del gjøres ferdig. På den måten kan du få et lite spark bak, når du vet at andre venter på ditt resultat.
 5. Når du går over hva du skal gjøre, så gjenta for deg selv: “Gjør det nå!”. Gjenta det flere ganger som et mantra inne i hodet ditt.

Never miss a good chance // shutterbean:

10)   Snakk mindre og lytt mer

Ha som mål at  for hvert ene minutt du snakker, så bør du lytte til andre 5 minutter, hver dag. Rike mennesker er ofte gode kommunikatører, og i det ligger det også å være en god lytter. På den måten lærer du mer, og finner ut hvordan du kan hjelpe andre eller løse utfordringer. Du vil også bli oppfattet som en som lytter til folk, generelt, og det har en viss egenverdi.

Truthhhhh.:

11)   Unngå giftige mennesker

VI blir så suksessfulle som de menneskene vi tilbringer mest tid med. 86% av mennesker med penger og suksess tilbringer mesteparten av tiden sin med likesinnede, mens 96% av mennesker som strever økonomisk og har liten eller ingen suksess tilbringer tiden med likesinnede. Du må evaluere hvem du har kontakt med og hvorfor. Har du kontakt med folk som kan løfte deg frem og backe deg opp, eller med folk som holder deg tilbake og bremser deg? Sats på å bruke mer tid på bekjentskaper som har oppnådd det du ønsker å oppnå. Det vil påvirke positivt på deg selv på en helt annen måte enn de som ikke har oppnådd noe særlig.

Love this #quote ! #inspiration:

12)   Ikke gi opp

De som har oppnådd suksess her i livet har tre ting felles:

 • Fokus
 • Utholdenhet
 • Tålmodighet

De gir seg rett og slett ikke før de oppnår sine mål. De som ikke når sine mål gir seg for fort.

Introduce students to the concept of executive functions, put it to work, referring frequently to these learning tools in positive, productive classroom interactions.:

13)   Ikke fokuser på feil sannheter

Dersom du ikke har oppnådd noe særlig suksess pr. idag, så kan det skyldes at du gjentår feil sannheter for deg selv. Du sier kanskje fattige mennesker kan ikke bli rike eller rike mennesker har mer flaks og fattige har mer uflaks eller jeg er ikke smart, alt jeg gjør blir feil, jeg kan ikke få til noen ting. Slutt med det! Denne typen tenkning får deg ingen vei. Det vil holde deg tilbake, og hindre dine muligheter. 4 av 5 mennesker med god økonomi har hatt en indre tro på at de har kommet dit ved å ha tro på sine mål og hvordan de skal oppnå dem. Bytt ut de setningene med noe positivt istedet. Noe du virkelig kan tro på.

We all need someone who inspires us to do better than we know how.

14)   Skaff deg en mentor

98% av de som har hatt en mentor/støtteperson tillegger mye av suksessen sin til kontakten med denne. Let etter en person som kan gi deg læring, og som kan følge deg opp på veien til å bli rikl  En som kan fortelle deg hva du bør gjøre og ikke gjøre. Let etter en persom som har oppnådd det du ønsker å oppnå, og spør om vedkommende kunne være interessert i å bli din mentor.

Sounds like my luck!! Always said if I fell in a rose bush... I would come out smelling like sh*t!!!:

15)   Fjern ordet uflaks fra ditt vokabular

Folk som har dårlig økonomi har en lei tendens til å skape uflaks for seg selv. Det er et biprodukt av deres vaner. Fattigslige vaner repetert om og om igjen blir til slutt til vedtatte sannheter. Alle disse vanene og hendelsene er som snøfnugg som samler seg i en bakke. Til slutt er de så mange at det blir et helt skred av uflaks av havarerte ekteskap, konkurs, dårlig helse som følge av bekymringer. Listen er lang.  Mens personer som tenker selvoppfyllende flaks har en helt annen mentalitet som gjør at de tenker at de skal få til ting. Det er mulig. Det går an. Så får du et positivt skred av forfremmelse, gode forhold, mer penger og bedre helse.

Less is More, exchange for the good things in life

16)   Vit hvor du skal

Definer for deg selv hva du vil ioppnå. Mennesker som opplever mestring ved å stadig komme nærmere målet sitt, er lykkligere mennesker.  Her en¨r noen tips for å finne retningen:

 • Skriv en liste over alt du elsker og alt som gjør deg lykkelig. Hva liker du å drive med? Hva liker du å gjøre?
 • Rams opp hva du kan, og hvordan kompetansen din kanskje kan brukes for å drive med det du liker å gjøre?
 • Lag en prioritert liste ut av dette med det du absolutt elsker å gjøre på toppen og videre nedover med 10 punkter.
 • Prøv å sette opp en tilsvarende liste med hvilke av de tingene du elsker å gjøre som kan innbringe mye penger.

Når du har gjort denne øvelsen vil du starte å tenke i retning av hva som skal bli ditt hovedmål.

Lykke til! Skal se du snart blir rik.

Ha en kjempefin lørdag folkens. Jeg skal arrangere trippelbursdag idag. Må løpe!

;D

4 kommentarer
  1. tanketromling: Hei og takk for det. Ble selv lettere inspirert når jeg skrev innlegget, så da har det kanskje sin virkning. Ønsker deg en fin lørdagskveld. ;D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg