Så var helgen over….

Hei bloggvenner!

Ja, det sa bare svusj, så var helgen over.

Se så fine roser jeg fikk av både mammaen min og svigermor. De er flinke til å gi bort blomster. De to bukettene satte jeg sammen slik i en vase. Dufter godt gjør de også.

Det burde egentlig stått hipp hipp hipp, siden det var trippelbursdagsfeiring på lørdag. Gjestene var fornøyde med både spise og drikke. Neste bursdag blir min egen….. Hm, hva ønsker jeg meg, mon tro?


Apropos duft, så klarte jeg til slutt å finne Quatre fra Boucheron. De av dere som har fulgt med på tidligere innlegg leste kanskje om at jeg var ute etter den parfymen. Det var litt morsom, for det var hos Douglas i Bogstadveien her i Oslo at jeg fant den, i kort avstand fra jobb.

Her har jeg lett og lett flere steder, og så var den så og si rett foran nesen min. Det er et fint sted å ha en slik herlig duft. Elsket den fra første sniff.

Dette er min nye favoritt. Den dufter utrolig godt. Jeg får lyst til å spraye den på meg hele tiden. Ikke så smart, kanskje, siden det er eau de parfum, og den har mest duftstoffer i seg enn f.eks. eau de toilette. Så brukes med måte.

Denne parfymen her ble med fra påsketur. Var jo innom tax free’n før vi hentet ut kofferter. Dette er den nye duften fra Paco Rabanne. Denne er, i motsetning til den ovenfor, eau de toilette. Det betyr at jeg kan være bittlitt rausere med påføringen.

Olympea heter den. Her ser du hvordan flakongen ser ut.

Men nå tar jeg en velfortjent pause fra all parfymehandlingen. Siden toppfavoritten for i år er på plass, så har jeg ikke noen ytterligere behov for flere dufter (enn så lenge).
 

Sniff, sniff, og god mandag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg