Jeg skal ikke klage….

…men nå har jeg virkelig vært syk. Som jeg nevnte for dere, så var jeg på en kjempefin ledersamling med jobb fra onsdag til torsdag i uken som var. Alt var såre vel, og jeg var blid og fornøyd. Men natt til fredag ble jeg syk. Kan faktisk ikke huske sist jeg har vært så dårlig. Hele kroppen kollapset. Jeg har hanket meg igjennom helgen, og har etter hvert kommet meg til hektene igjen. Merker fortsatt tydelig at jeg ikke er helt 100% enda, men er tilbake på jobb. Deilig å være i gang igjen. En dag eller to nå, så er jeg nok mer i form.

Vel, nok om det. I dag vil jeg gjerne gi dere et innlegg om litt av hvert av vår inspirasjon, og andre små tips:

  Bilder Pinterest

Her et tips på en søt forrett eller presentabel rett til koldtbord. Du trenger plommetomater, smøreost med urter og vårløk. Lag et kryss snitt på kortsiden av hver tomat. Fyll den med smøreost til den ser ut som på bildet her. Legg noen vårløk stengler så det ser ut som tulipanstilker, og vips så har du tulipan tomater. Dekorativt og smakfullt.

 
Så, et aktuelt stiltips. Bruk av flere nåler eller brosjer samtidig. Som her på denne jakken. Kan være skikkelig fint til en anledning. Det var veldig så hot tilbake i 2013, og kommer for fullt også nå i 2016. Så det er bare å pøse på.

Så et annet tips som egentlig også stammer fra 2013. Dersom du har en litt kjedelig bukse som du ønsker å piffe opp litt, så kan du klippe ut et hjerte eller lignende nederst på siden av buksen. Jeg anbefaler at du syr en pen innerkant, så det ikke ser sjuskete ut. Med jeans går alt, for så vidt, men bruker du ideen på et par slacks, så bør det gjøres penere enn klipping og frynsing. Vær så god, gratis tips fra meg. Jeg har i hvert fall et par bukser som kommer til å få hjertehull. Størrelsen velger du selvfølgelig selv.

Dette tipset er både praktisk og dekorativt. Bruk en litt grov trekasse. Siden det er så populært med skjærefjøler for tiden, så kan det hende at folk har opptil flere stykker. På denne måten har man dem samlet, samtidig som de kan være til dekorasjon når de ikke brukes. Her har det blitt et stilleben av det, med saltkar, grønne urter og glassbeholdere til forskjellig plassert på samme sted.

Håper du likte tipsene.

Ha en superfin ukestart denne mandagen!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg