Natur i byen med mer…..

I går fortalte en i familien at hun ikke hadde fått postkortet vi sendte fra Sør Frankrike i påsken. Løsningen på det må jo være og se å få reist dit med en eneste gang og kjøpe nytt kort for å sende. Neida, er ikke så sprø. Blir nok ikke reising igjen før i juni en gang, tenker jeg. Synes fortsatt at våren er kjølig her hjemme enda. Sjelden har vel bestemor hatt mer rett. Hun sa alltid: “Ikke vær for tynnkledd, Iren. Vårluften er skarp, vet du.”

Vi har store gressplener hjemme der jeg bor. Gartneren har gjort noe koselig i år, nemlig plantet krokus midt i plenen hist og her. Nå har de dukket opp i hvitt og lilla. På morgenkvisten når jeg tok dette bildet, så ville de ikke vise seg helt. Men her er de (hvis du ser godt etter).

 

Jeg har også en koselig utsikt fra kontorvinduet mitt. Et skjærepar har reir i et tre rett utenfor, så jeg ser ned på dem, faktisk. Det er så søtt å følge med dem. Skjæremor ligger tålmodig i redet og passer på, mens skjærefar henter mat til fruen. Bra team.


 

Men over til noe annet. Snart har jeg bursdag. Hehe, skal ikke kjede dere med hva jeg ønsker meg.

Etter at jeg har arrangert et par te selskaper, så har det blitt så populært i familien. Skal ikke se bort fra at det blir ett til om litt.

Jeg har sett at flere blomsterforretninger har fått inn peoner med litt sterk farge i en gyldenrosa tone. Må innom og få med meg en bukett eller to. De er jo bare sååå nydelige.

Så er det tirsdag allerede. Puh, det går for fooooort!

Ønsker deg en flott dag med vårfølelse hele veien.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg