Liten greie

Hei, kjære leser!

Det jeg skal gjøre nå i en uke fremover – fra og med i dag, til og med neste fredag, er ikke akkurat en “utfordring”. Så jeg får kalle det en liten greie. Tenker at jeg hver dag skal vise en duft fra parfymegarderoben min, og ha den på meg samme dagen. Neste fredag har jeg en uformell kåring av vårens duft, og deler det med deg.

Først ut er denne:

Den dufter virkelig rose, men også noe ubestemmelig som jeg synes jeg kan finne i nesten alle Chloè duftene. X faktor om du vil.

Her ser du flakongen, midt i rosebuketten min.

Duften har selvfølgelig Damascena rose essens i seg, med en topp note av bergamott. Dersom du har god luktesans vil du også kunne gjenkjenne en liten akkord av magnolia, samt hvit musk og amber.

For enkelte kan jo dette med duft bli kjedelig dersom man ikke har den interessen, så i tillegg til å snakke litt om duft kommer jeg til å skrive om litt annet i tillegg denne uken også. Så fortvil ikke, det blir ikke kun parfymesnakk.

Dagens andre tema kommer her: Nå har to nye notatbøker funnet veien hjem til meg. Den til venstre på bildet er trukket med tekstil, håndbrodert. Den er så utrolig fin. En liten juvel. Dessuten har den mange sider, så jeg kan glede meg over å notere og skisse i den over litt tid. Den til høyre får bli sommer-notatboken min. Tar den nok med på sommerferie, og noterer ned inspirasjon og annet småsnacks sammen med tips og ideer.

Her ser du et nærmere bilde av notatboken med broderte blomster.

…og her et nærmere bilde av sommer-notatboken min.

Nå er det bare å kvesse blyanten, og notere i vei.

Innholdet får bli mine små hemmeligheter.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg