Lag på lag og dagens duft

Hei på deg!

Tenk, i dag skriver vi 30. april. Det er absolutt smart å kle seg lag på lag. Så kan man skrelle av eller legge på, alt etter hvordan været svinger. For, la oss bare innse det, hittil har vi ikke fått en spesielt varm vår.

Har funnet frem et par herreinspirerte antrekk idag.

Dette øverste antrekket kan fint kombineres også med et godt skjerf og/eller en frakk. Blir det kjølig på føttene, så velg i stedet skoletter eller plukk ut litt tykkere strømper å ha i skoene.                                                                      Bilder: Pinterest

Jeg liker spesielt godt denne kombinasjonen i svart, hvitt og grått. Litt småfancy med solbrillene i brystlommen sammen med lommetørkle. Her er det også tenkt lag på lag. Så her vil herremannen kunne håndtere både sol og snø, alt ettersom.

 

Mitt duftvalg i dag er en favoritt over mange år……

Aromatics Elixir fra Clinique. Jeg snakket med en dame i et parfymeri her en dag. Hun fortalte meg at hun syntes at denne duften ikke luktet særlig godt straks etter påføring på henne, men at den etter hvert duftet helt nydelig. Jeg vil kanskje ikke dra det så langt. Men jeg vil si at den blir bare bedre og bedre utover dagen, og dufter helt herlig. Har fått masse skryt for denne.

Toppnoter av verbena, koriander og salvie sammen med kamomille. Midtnote av bulgarsk rose, Jasmin og ylang-ylang. Du vil kanskje også kjenne patchouli, mose fra eik, sandalwood, labdanum med et lite spor av benzoin og vetiver.

Enkelte beskriver denne duften som en sensuell klem. Tja, kanskje det. Jeg har den som en av mine toppfavoritter ihvertfall.

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg