Hverdagsgleder og skatter

Hei folkens! I går var det ekstra mange innom bloggen. Det er så gøy å oppleve. Til og med folk jeg ikke kjenner stikker innom for å sjekke ut. For de som kjenner meg litt fra før, så vet dere at jeg har en dille på notatbøker. Nå er snart alle disse skrevet ut, og jeg har fått meg et nytt lite lager. Så snart må jeg begynne å notere i en ny en. Alltid like spennende det. Det er mitt lille skattkammer. Mange blogg ideer som starter sitt liv der.

Fikk en hyggelig start på dagen i dag. Vanskelig å gå forbi denne blomsterbutikken. Hadde bare så lyst til å ta med meg alt sammen. Fant en bøtte full med unnselig fresia. De gjorde ikke mye av seg, men som de dufter.

Tilbake på kontoret med en morgenkaffe. Måtte bare ta bilde av kaffen sammen med den ene orkidèen min, som jeg er så stolt av. Jeg har tre stykker i et hjørne, som har kommet med nye blomster nesten samtidig. Skjønne!

Ja, bare se her:


Jeg har ikke grønne fingre, og får stort sett aldri til dette med blomster i jord. Så det går i avskårne dersom jeg skal ha noen. Men så fikk jeg orkideer i hus, og det skjedde noe kjempepositivt. De kom tilbake og blomstret for meg. Definisjonen på hverdagsglede!

 

Her er litt mer av det samme, en deilig frisk salat. Ta den til middag, så føler du virkelig at det er sommerstart:


Du trenger:

1/4 salathode pr. person (revet), 1 frisk fiken pr. person (skylt og skåret i båter), 4-5 skiver spekeskinke pr. person, 1/2 Mozzarella ost pr. person (revet litt skjødesløst), ca 5 friske bringebær pr. person (skylt). Dander pent på et fat og så kan du spise og kose deg!

Velbekomme!

 

2 kommentarer

Siste innlegg