Jeg klarte det!

For de av dere som leste pakke innlegget mitt for litt over en uke siden, så kan jeg nå bekrefte at jeg klarte meg med en liten cabinkoffert til en ukes reise til Kypros.

La meg si det slik: “Jeg gjør det ikke igjen.” Det er nesten litt naturstridig å ikke kunne ha en større koffert med seg på en slik tur. Jeg klarte utfordringen som jeg ga meg selv, og hadde klær på meg hver eneste dag. Hehe.Neste tur som blir 2 uker medfølger en større koffert, basta bom!

Etter å ha koset oss her i en uke, var det på tide å returnere til gamlelandet igår. Egentlig ikke noe å glede seg til, men jeg så virkelig frem til noe som jeg visste var herlig. Nemlig bøttekaffe fra Costa på flyplassen i Larnaca. Giga kaffe latte.

Den er så stor at du må ha doble hanker for å løfte koppen. Nammenammenam!


Flyturen hjem gikk greit, og det var hyggelig å se frem til å komme hjem igjen og pakke ut litt småkjøp. Det kan jeg forreste vise dere imorgen.

Denne helgen går det slag i slag med bursdager. Svigermor har bursdag 18. juni og mammaen min den 19. juni. Så her blir det ikke noe hvilehjem etter ferien. Dessuten skal jeg på 3 dagers jobbetur til mandag også. Da blir forresten “lillekofferten” med. Perfekt for 3 dagers.

Håper dere ikke har merket på bloggen at jeg har vært bortreist. Jeg har nemlig ordnet forhåndsinnlegg til dere hele veien.

Skal du noe gøy i helgen?
 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg