Souvenirer som er det og litt til….

Hei alle venner av bloggen! Jeg er alltid like glad for at dere titter innom!

I dag skal jeg vise dere noen eksempler på souvenirer som er det pluss litt til. Jeg liker gjerne at souvenirer er litt mer enn et minne fra et sted. Gjerne at det kan brukes til noe også. Bildene er kanskje bittelitt kjedelige, men det er for å vise et poeng.

For eksempel fra Grand Hotel Argentina i Dubrovnik hadde jeg med meg hauger med L’occitane produkter. Vi rakk ikke å bruke opp det vi fikk i suiten før de fylte på nytt. Hva gjør man da? Jo, tar det med seg hjem som souvenirer. Vi snakker Shampo, balsam, dusjsåpe, bodylotion og sepestykker som ikke kom med på bildet, hehe. Har enda mye igjen, og det er så hyggelig hver gang jeg bruker dem siden duften og alt minner om en flott tur.

Monsavon fransk deodorant i duftvarianten lait & coton er en superfavoritt hos meg. Hver gang jeg er i Sør Frankrike så bunkrer jeg opp. Denne bruker jeg så og si daglig og gjør meg i godt humør.

Denne har jeg egentlig beholdt for kuriositetens skyld. Badeskum fra Hotel Negresco i Nice. Som du kan se er det til og med støv på den. (Ja, jeg er ikke perfekt).

Jeg tar også vare på poser, men må begrense meg.


Denne er fra en liten boutique i Juan les Pins. Den kommer jeg nok til å ha en stund. Søt, vet du.

Jeg er typen som kan ta med meg en is serviett hjem (eller flere) eller kjøpe en spesiell boks til teen som er innkjøpt i samme by som boksen. Serviett- og bestikkholder, iskjeks beskytter, billetter. You name it. Så bruker jeg det hjemme slik som opprinnelig eller til noe annet. Minnene kommer lettere frem og jeg husker mer fra reisen eller begivenheten.

 

 


Vel, det var en av raritene jeg har for meg. Hva med deg, tar du med deg ting ot tang hjem fra tur?
 

2 kommentarer
  1. Jeg tar ofte med meg sånne små ting som er gratis fra hotellrom, kafeer og lignende 🙂 Er et godt minne når det plutselig dukker opp igjen i ting man rydder eller går igjennom 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg