Den enslige sokken

Hei, og flott mandag til deg kjære bloggleser!

Har du også opplevd å få besøk av sokkemonsteret ?  Han må spise sokker for å overleve. Det beste han vet er å spise en av ett par, slik at det kun blir en sokk igjen. Det skjer gjerne et eller annet sted mellom skittentøykurv, vaskemaskin og tørkesnor. Noen ganger skjer det direkte i sokkeskuffen også. Så vær på vakt!

Vel, hvis skaden først har skjedd, så har jeg noen forslag til hva du kan bruke den enslige gjenværende sokken til.

  1. Pakk inn sko som du skal ha med på reise. Spar på de single sokkene, og bruk dem til å pakke inn sko og sandaler som du legger i bag eller koffert.
  2. Dersom du er så uheldig å få ubehagelig lukt i kjøleskapet, så kan du fylle en singelsokk med kaffegrut og legge den i kjøleskapet (hvis kaffegruten er fuktig, så legg sokken på en asjett eller lignende). Husk å ta den bort etter en dag eller to.
  3. Bruk sokken utenpå et kosteskaft eller lignende, evt. bare utenpå din egen hånd og bruk som støvtørker. Fin til å tørke persienner eller stueplanter med.
  4. Tre en enslig sokk utenpå mobilen din hvis du f.eks. er ute i haven og ordner eller driver med andre ting der du trenger å beskytte mobilen.
  5. Beskytt gulvene dine. Bruk singelsokker over stolben eller ben på andre møbler når du skal flytte på dem, så slipper du riper i gulvene.
  6. Sy lekedyr til barna. Bruk fantasien!

totally adorable sock(?) creatures!!1 We Love to Sew by Annabel Wrigley for FunStitch Studio:

Kanskje du har flere tips til hva man kan bruke singelsokker til? Dette er jo i beste resirk ånd. Det er ikke feil å være singel.

 

4 kommentarer

Siste innlegg