La oss lage en fin dag!

Hei på deg!

Dersom du har fulgt bloggen en stund, vil du kanskje dra kjensel på deler av dette innlegget. Det er fordi jeg synes det var så bra med prinsippet å lage en fin dag, at jeg tenkte det var verdt å gjenta.

For et par dager siden snakket jeg med en hyggelig dame som lærte meg et nytt uttrykk: “La oss lage en fin dag.” Ikke den vanlige “ha en fin dag” men å lage en fin dag. Man bestemmer seg, og så lager man en fin dag. Jeg synes uttrykket var så herlig at jeg gjerne vil dele det med dere.

Så over til noe annet.

Det er populært med collager. Jeg har ennå ikke klart å lære meg hvordan jeg setter sammen en collage og legger ut på bloggen. Det blir neste mini prosjekt. Lære og gjøre. Jeg liker collager veldig godt. Særlig der de er satt sammen som hele antrekk med smykker og øvrig tilbehør. Må lære fort og snart. Liten beklager på bildekvaliteten, men jeg har tatt bilde av en magasin side for å vise eksempel på collager jeg liker. Det som i tillegg er gjort her er at man har tatt utgangspunkt i en stil og tilpasset den til forskjellige kroppsfasonger.

Tror jeg må ha et skikkelig søtbehov om dagen. Tenker på desserter og annet søtt nesten hele tiden. Sikkert derfor jeg kommer med dessertforslag på bloggen. Her er en enkel en: Kaffe med en kule vaniljeis. Å, nammenam!


 

OK, folkens. La oss lage en fin dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg