Kurs i å trene hjernen!

Hei bloggvenner!

I dag er det lørdag allerede.

 Illustrasjon fra Pinterest
 

Jeg har vært på kurs i uken som var. Det var veldig spennende. Var litt sliten i topplokket etter den dagen. Da snakker vi positivt sliten.

Temaet var mental trening i forhold til å gjøre hverdagen bedre, håndtere stress, avkobling, målstyring og effektivitet. Jeg er nå overbevist om at jeg kan overstyre opptrent reaksjonsmønster fra tidligere, hvis jeg virkelig vil. Fikk også en innføring i visualiseringsteknikk og hvordan bruke den (a’la mental trening for toppidrettsutøvere). Skikkelig spennende.

Vel, jeg testet faktisk ut et par av verktøyene/tipsene i løpet av arbeidsdagen i går, og det virket! Helt utrolig – nesten som å få med seg en tryllestav som funker. Viktig å vite at det fordrer egeninnsats også.

Kurset heter “Hvordan få bedre arbeidskapasitet” og arrangeres av Næringslivets skole. Kursforeleseren heter Lene Thorgersen Røine, og hun gikk igjennom materialet på en spennende, god og humoristisk måte. Vi kursdeltakerne ble så ivrige at vi glemte at vi skulle ha pauser!

Så dersom du er interessert i å gjøre hverdagen bedre, og kanskje også nysgjerrig på hvordan du kan bruke hjernen din for å få til dette, så kan dette kurset være noe for deg.

Jeg fikk på mange måter flere aha-opplevelser i løpet av dagen, og ble fascinert av det vi var innom.

Dette er på ingen måte noen reklame, bare et tips og en anbefaling som kanskje kan være til nytte for flere. Jeg hadde det i hvert fall gøy!

;0)

Husk å kjenne på go’følelsen i dag!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg