Shop i egne skuffer og skap

Hei på deg!

I dag vil jeg slå et slag for å bli flinkere til å bruke det man har. Jeg har selv startet med å bli mer bevisst. Vi fikk, for eksempel, en kjempefin Wedgewood suppeterrine i gave. Så hvorfor ikke bruke den oftere. Pyntet samtidig bordet litt, og gjorde litt ut av det. Skal si det føltes fint på søndagen.

La meg samtidig få  presentere dere for mitt alter ego: Domestic Diva. Hun trer frem når jeg virkelig synes det svinger av mine hjemlige

sysler. Jeg har presentert henne her på bloggen tidligere, men det er ikke sikkert at alle vet om at hun finnes. Domestic Diva har ihvertall overbevist meg om å begynne å bruke tingene mine mer.


 

Kanskje Domestic Diva klarer å overbevise deg også. Ta en titt i skuffer og skap. Skal se du finner noe du ikke har hverken sett eller brukt på lenge. Klær og tilbehør lider også ofte under at man gjentar bruk av det samme om og om igjen. Så ta en shoppingrunde i skapet ditt.

Nå har neglene mine blitt så lange at jeg må innom negledamen igjen. Så når du leser dette er jeg sannsynligvis der og blir neglefin. Nå har det gått i fransk manikyr så lenge jeg kan huske. Kanskje jeg skulle ha litt forandring og velge farge? Vel, følg med i morgen så får du svaret.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg