Trøstedag

Traurig å være så nede for telling. Min kjære foreslo at vi kunne dra og vaske bilen, dvs. jeg sitte inni og han vaske, og så kanskje bevilge oss en bittelite roadtrip etterpå.Men jeg orket ikke.

Skikkelig nedtur å være inne og se ut på nydelig vær og vakker høst. Syntes virkelig synd på meg selv idag. Ikke bra. Utsikten fra vinduet mitt er bare vakker. Som om ikke det var nok så fiklet og strevet jeg med å skrive dette blogginnlegget. Nedlasting av bilder funket ikke, og alt skar seg. Kroppen og hodet har vært så nede for telling at jeg måtte ta stadige pauser og bruke over en time på ett enkelt innlegg.

Søte kjæresten min hadde funnet fransk radiokanal til meg på nye radioen. Nostalgie FM 90,4. Så ga han meg mobilen sin hvor han hadde funnet frem til alle bildene han hadde tatt på turen vår til Sør Frankrike i september. Så laget han en stor kopp med varm te til meg. Etter å ha zippet til den følte jeg matlysten begynte å komme. Jippi! Klarte å holde på brødskiven. Det er noe å glede seg over.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg