You look awesome!

Hei & Hopp, uten stopp!

Jeg har vært på jentetreff i helgen. Det var superkoselig. Var først ute og spiste og så ute og drakk – neida. Uff det hørtes litt feil ut. Vi tok dessert og drink et annet sted enn der vi spiste middag, for å si det sånn. På det utestedet vi var til slutt, så var det kun ett dametoalett. Da jeg skulle vaske hendene og sjekke “facet”, var det ikke noe speil der. Kun dette:


Haha. De er smarte. Da blir det ikke lang kø til dametoalettet. Lurt trekk. Pluss at damer med litt innabords kjøper den tvert.

Kom virkelig til å tenke på dette da jeg stod i heisen på jobben i dag tidlig. Der er det speil 360 grader. Så får jeg øye på noe hvitt under hele underleppen min. What? Var det derfor han mannen stirret på meg på t-banen. Det satt en mann rett ved meg, og han stirret på meg hele veien. Det var så ubehagelig. Når han skulle gå av banen så smilte han, løftet øyenbrynene og pekte på meg, sånn som politikere i USA gjør når det er folkemøter……. Sånn; “Hey you!” Jeg var helt forvirret. Tannkrem, folkens. Tannkrem. Langs nedsiden av hele underleppen. Det gikk nok litt vel fort i dag morges. Hahaha. Håper aldri jeg møter den mannen igjen. Noe så pinlig.

I dag skal jeg fortsette min jakt på skatter å pakke inn til jul. Det er skikkelig moro å klare og finne den rette gaven til hver person. Jeg blir så glad når det klaffer. For min del blir det vel som vanlig når jeg kommer hjem, tenker jeg.

 Bilde: Pinterest
Skjønner?

Nå har første advent vært allerede, tenk det. Det bare suser unna nå, dere.

Ha en superfin ettermiddag/kveld.

Klem

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg