Vakre Vene Søte Pene

Hvorfor er det så mange som er nærmest paniske for dette med å se yngre ut, og tyr til stadige drastigere tiltak for å oppnå dette? Jeg tror jeg har svaret:

Dødsangst!

Ja, det høres forferdelig ut, ikke sant? Men tenk på det. Hva har vi alle felles? Jo, vi skal alle dø en gang. Vi ønsker ikke å se eldre ut som en påminnelse om at vi snart skal gå den veien. Mange gjennomgår særdeles smertefulle ting, kun for å trekke fra noen år på alderen (rent utseendemessig). Folk starter stadig tidligere med diverse ting som skal hindre eller stanse aldringsprosessen (tror de). Mens tiden går sin gang den, uansett.

Having a terribly blemished skin can reflect many various health troubles.:

Dette bildet av Christie Brinkley ble tatt da hun var 60 år gammel, eller skal jeg si ung. Ser jeg slik ut når jeg er 60 så skal jeg være uendelig takknemlig. Det er ihvertfall sikkert. Hun har like fullt levd kanskje to tredeler av livet sitt samme hvordan man vrir og vender på det.

christie brinkley at 60 | Joel y ahora la ex-top model estadounidense Christie Brinkley (60 ...:

Vi smører oss inn med aslkens, alt fra måkeskit til snegletiss, og tror at nå lurte vi tiden. Nå ble vi yngre, og nå lever vi vel lenger. Vel, vi lever kanskje litt lenger, men det går ikke an å lure preget av tiden i vårt utseende i all evighet. Du kan si at 60 er det nye 50, 50 er det nye 40 eller at 40 er det nye 30. Tiden går, samme hva.

Her er et annet eksempel. Melanie Griffith før og nå. Et bilde sier mer enn 1000 ord, og akkurat her har jeg ikke ord.

Wow - what happened. Melanie Griffith.:

Har du tro på at vi kan lure tiden med utseendet vårt, slik at vi blir stadig yngre samtidig som vi lever lenger?

Var faktisk litt krevende å skrive dette innlegget, siden jeg selv har litt alderspanikk. Men i hverdagens hektiske sammenhenger er det fort glemt.

En påstand er at skjønnhet kommer innenfra. Da sier jeg: Ja, jøss.

En annen påstand er at du er ikke eldre enn du føler deg. Alder er bare et tall. Da sier jeg igjen: Ja, jøss.

Enda har jeg ikke gjort drastiske ting…… Er jo greit om kjæresten min kjenner meg igjen, og så skal man ikke drive og skremme folk, vet dere.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg