Daytime television

Tjingelig, kjære lesere!

Jeg er ikke vant til å være hjemme på dagtid. Det hele er litt merkelig. Ikke skal man ditt, og ikke skal man datt. Vel, får sjekke ut hva som går på TV på dagen, da. Jeg zappet forhåpningsfullt gjennom raden av kanaler og programmer. Der var det en smukkas.

Programmet heter Ungkaren Australia, Jadda. Hyggelig å hvile øynene på denne ungkaren, men…… plottet går ut på at en enkelt fyr får "utdelt" 25 damer som er striglet til tennene, og som fraktes i lang cocktailkjole i en limousin til en villa som de skal bo i. Stakkars sjåfør hvis det er ham som frakter alle 25. Så kan Ungkaren fritt boltre seg blant, silikon, hair extentions, hormoner og stringtruser. Alle damene går med på det. Et regelrett harem. Trodde det var avskaffet for mange år siden, jeg. Hadde aldri tolerert at typen min skulle styre rundt med 24 damer i tillegg til meg. Nei, switcher videre til noe annet.

Da datt jeg innom Kardashians. Episode tohundreogtretrillion. Oh my! Kim tar Botox og blir seende ut som et Europakart i ansiktet. Pøh! Det har jeg klart allerede uten Botox. Hehe. Eller så kunne jeg sjekket ut Dr. Phil med skjermen spekket av sosialpornografi. Alternativet kunne jo være å se på ski på TV. Jeg står heller på hodet og spiser havrevelling!

Kjære høyere makter. Gjør meg frisk så jeg kan komme på jobb igjen.

Vel, da var det tilbake til boken.

Måtte ettermiddagen/ kvelden deres bli bedre og bedre.

Vi blogges!

4 kommentarer
  1. Personlig Utvikling: Ja, det er kanskje noe i det. Gjelder det samme for blader også, tro? For idag skal jeg ha blad bonanza. Fin onsdag til deg.??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg