Gleder meg….

Lite hei sånn rett etter påske!  Hei

Jeg sitter å piller på lakkrifter og ser på mine altfor lange negler. Derfor gleder jeg meg skikkelig til neste besøk og negledamen i slutten av måneden. Å, det skal bli så deilig. Folk pleier å si at de godt kan få litt møkk på fingrene. Ikke jeg! Hater møkk på fingrene, og særlig under neglene. Grøss. Da jeg var liten, og gikk i barnehage, så var det alltid lett å vite om Iren var i sandkassen, Hadde visst et helt spesielt primalhyl som ble utstøtt når jeg fikk sand på fingrene. Hehe.


Omtrent så mye gleder jeg meg…..
 

  Bilder Pinterest


Her tok jeg bilde av mine egne negler over bildet som inspirerte til valg av lakkfarge da jeg valgt røde negler. Ganske lik farge ble det, faktisk. Har ikke helt bestemt meg for hva det blir neste gang.

 

9 kommentarer
  1. Ikke pent med møkk under negla… men jeg har faktisk aldri vært å “ordna”negla mine… Hender jeg tar på litt lakk selv…men stort sett er de bare rene og pene..hehe..
   Lekre røde negler du hadde her da <3

  2. Hehe…Dattera mi var sånn fra hun var bittelita. Ett lite sandkorn eller annen møkk på henda så ropte hun “papi papi papi” (papir) Helt forstyrra. Ga seg ikke før hun fikk tørket det bort. Nå jobber hun i barnehage og er ikke så nøye lenger 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg