Kræsja urtepoteter til viltgryte

Hei!!

Lyst til å få ut litt frustrasjon mens du tilbereder mat? Da kan du lage kræsja urtepoteter. Til dagens søndagsmiddag falt valget på disse:

Skrubbet disse småpotetene med skallet på. Kokte dem møre. Så spredde jeg dem utover et bakepapir på stekeplate. Så kommer det morsomme. Ta en kjevle, klubbe eller neven for den saks skyld og gi hver av potetene en smell slik ar de ser kræsjet ut. Så sprinkler du over olivenolje, salt og pepper, hakket rosmarin og timian. Stek på 225 grader i ca. 20 min. Godt til alt man kan spise poteter til.

Her i huset var det viltgryte uten spesifikke mål.

Før du letter på lokket, så kan jeg fortelle hva jeg hadde i gryta. Champignoner, hakket og forhåndsstekt, renskav forhåndsstekt sammen med hakket rødløk, 3 stekte baconskiver hakket i småbiter, viltgrønnsaker, 2 bokser creme fraiche, opprevne brunostskiver, salt og pepper. La det putre mens du kræsjer poteter.

Litt beige, men du og du så godt.

Vi var ute på tur i det fine været, trodde vi. Var på tur i solen, da haglet sprutet ned over oss. Hehe Da var det deilig å komme inn.

God kveld til dere, kjente og ukjente.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg