Jeg vil tilbake!

Brrrr og hei!

En ting kan jeg bare si med en gang. Jeg vil tilbake! Det snø styret som kom i dag var helt feil for meg. Jeg lider ikke akkurat av frydefullhet. Tittet ut av vinduet i dag morges, og hadde mest lyst til å tusle tilbake til sengen. Jeg vil til Sør Frankrike ASAP. Men det går ikke. Får trøste meg med at det blir varmere vær litt uti mai og på neste tur. Nå klarer jeg å uttale dit jeg skal også: Makry-gialos….så beskrivelsen av uttalen på en reiseblogg. Så satt det. Vel, jeg skal egentlig bare ti stille. Det er ikke noe synd på meg.

 Bilde:irenglede

Hvis det snør i morgen, blir jeg direkte sur….tror jeg. Hehe. Jeg synes bursdagsbarn fortjener fint vær, i det minste.

Dried Strawberries Halve or quarter the strawberries (depending on size) and bake in oven at 200 degrees F for 3 hours. These taste amazing, almost like candy and are very healthy for you! Yummy!:  Bilde: Pinterest

Nei, over til noe mer hyggelig enn snøvær. Har du noen gang forsøkt å tørke jordbær i stekeovnen? Du tilsetter ingenting, men legger dem ferdig renset oppå et bakepapir på en stekeplate etter at du har skåret dem i halver eller skiver. De tørkes på 100 grader i 3 timer. Det blir noe av den beste godisen. Jeg har sikret meg info. om tørketider for annen frukt også. Så hvis du vil ha tips om flere, bare gi meg beskjed i kommentarfeltet.

Lite spørsmål til slutt: Hvor ofte liker du at en blogg har nye innlegg? Daglig, flere ganger daglig, annenhver dag? Annet? Dette er jeg veldig nysjerrig på.

Så må du ha en finfin ettermiddag. Plutselig er jeg der igjen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg