Badetøy til menn

Hei fine folk!

14 dager i syden kan gå hardt utover badetøyet. Så nå er kjæresten på jakt etter ny badebukse. Han har noen krav; må tåle saltvann, klor, sol.

Her vi er nå på Kreta, ville den vært i aktiv bruk både på stranden, ved poolen og ellers. Han ser gjerne at badebuksen er i en klassisk modell. Materialet må være behagelig, og ikke trenge for lang tid til å tørke. Gjerne i en fin sommerfarge. Da faller nok valget på denne:

Den kommer herfra: https://www.mur-shop.no/swimwear/

Fargen er super og materiale og modell ser ut til å være midt i blinken. Så viser det seg st den er på salg også. Da er det lurt å slå til før nettbutikken går tom. Greit å ha det bestilt før sommeren slår til for fullt hjemme. Jeg ser gjerne kjæresten i den der. Tror han blir riktig fin. Han hadde rød badebukse når vi traff hverandre. Tar gjerne en reprise på det.

Benytt anledningen til å få kloa i bra og stilig badetøy før det er for sent. Jeg tror disse kommer til å bli populære.

Håper at min kjære ikke leser bloggen akkurat idag, siden jeg kunne tenke meg å bestille badebuksen som en overraskelse til ham.

Lyst til å overraske typen med nytt fint badetøy? Da er det bare å kopiere ideen med et lite overraskende kjøp. Vips, så har du ny stilig type på no time. Ikke mye som skal til!

Happy shopping!

Innlegget er laget i samarbeid med https://www.mur-shop.no/swimwear/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg