Endelig Farrah-sko etter mange år!

God kveld, kjære leser!

På 70′ tallet var det en serie på TV, fra USA selvfølgelig, som het Carlie’s Angels. En av hovedrolleinnehaverne var blonde Farrah Fawcett Majors. Et av bildene av henne som verserte på den tiden, var dette:


De fleste snakket om håret, klærne, utseendet. Men jeg, jeg hektet meg fullstendig opp i skoene. De hvite sneakersene fra Nike med rød bølge og blått felt i den hvite sålen. De var umulig å få tak i, og jeg var kjempeskuffet.

Men så, en varkker dag i Oslo by i Bogstadveien hos Lille Vinkel Sko mange mange år senere, stod de midt i utstilllingsvinduet helt tilforlatelig. Jeg var trøtt og i fullt driv på vei til jobb. Måtte gni meg i øynene og se flere ganger, for jeg trodde ikke at det var sant. Farrah-skoene. Er det mulig? Det var for tidlig til at butikken var åpen ennå, så jeg måtte vente helt til lunsjpausen før jeg kunne kjøpe dem til mine. Klokken 11 blank, den dagen, kjaset jeg opp Bogstadveien så fort jeg bare kunne. Tenk om det var siste paret? Kanskje noen andre har kjøpt dem? Kanskje de bare var en del av utstillingen om ’70 talls inspirasjon, og ikke til salgs? Jeg var tørr i munnen.

Har bare dette å si: “Say hello to my new Nike’s!”


Har virkelig praktisert “just do it” helt og holdent.


Så er det bare å stelle dem pent, og prøve å beholde dem så lenge som mulig.

Den som sier at shopping ikke gjør deg lykkelig, har bare handlet i feil butikk!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg