Takk kaffe….

….for at du vekket meg idag.

Hei alle! Uten denne koppen tror jeg ikke at jeg hadde klart å holde meg våken idag. Fikk en fin blomst i også. Ser ut som en forstørret liljekonvall. Har en bukett av dem hjemme. Dufter herlig! Innrømmelse: jeg har snorket på bussen idag. Superkleint!! Sovnet og hodet bikket over til siden med pannen mot ruta. Kom til meg selv ca. 3 sekunder fra der jeg skulle gå av med sikkel i munnviken pluss tørr i munnen og et meget skjevt blikk fra sidemannen. Suuuperflaut. Fikk somlet meg av bussen og var helt i ørska. Tror jeg må fylle på med kaffe i løpet av dagen.

Så har jeg fått min første torsk, tohundreseddel. Uvant, virker som om papiret er litt tykkere. Jeg synes den minner om Euro. Vel, den ble akseptert i kaffebutikken. Så da så.

Ekstra hyggelig å komme på jobb og bli møtt av dette. 3 orkideer som blomstrer samtidig. De har dessverre ikke noe særlig duft, men det er vakkert i vinduskarmen. Vel, nå fortsetter dagen. Får hive meg på.

 

Så koselig med besøket ditt idag. Jeg er snart tilbake, vet du. Måtte dagen din bli ekstraordinær!

2 kommentarer
  1. Litt kaffe pleier å hjelpe men jeg må ha svart ! Jeg fikk også en slik seddel i dag.. stussa litt først, men man venner seg til den også :)) Orkideer er så fint har en som blomstrer nå jeg også <3<3

  2. annebe: Det var hyggelig å høre. Ja, utrolig hva man venner seg til, og en ny seddel er jo ikke noen stor omveltning. Orkideer er de eneste blomstene som overlever hos meg. Hehe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg