Alfabet bloggeren – A – for Armani

Hei på en regnværsdag (her i Oslo i hvert fall)!

Litt tilbake i tid hadde jeg en bloggrunde hvor innleggene ble lagt inn etter alfabetet. Det var ganske populært, så jeg starter nå en ny runde med alfabet blogging. Vi starter friskt med A – for Armani, nærmere bestemt Giorgio Armani.Giorgio Armani Bilde lånt fra RED.Star Datenbank

Han er en 83 år gammel italiensk designer, siden han har bursdag idag. Grattis,Giorgio Armani! Giorgio ville studere medisin som ung mann, men startet med fotografering. Armani startet etter hvert sin designkarriere hos Nino Cerruti. Han startet senere opp sitt eget, og er kjent for rene og “skreddersydde” klær. Han designet blant annet klærne til Richard Gere i filmen American Gigolo tilbake i 1980.

Det var med det utgangspunktet at Armani fikk sitt gjennombrudd, da Hollywood eliten bestilte sine klær fra ham i tiden etter American Gigolo. I 2001 var selskapet hans, Giorgio Armani S.p.A., stipulert til 1,7 milliarder USD av Forbes Magazine. Av mindre hyggelig ting, så ble selskapet dømt for korrupsjon i 1996. 10 år etterpå designet Armani antrekkene til de italienske OL utøverne i vinter OL i Torino.

Han har hele veien hatt en umiskjennelig stil, spesielt snittet på jakkene hans har vært viden kjent. Det startet med herreklær, men har fortsatt med fulle kolleksjoner på “alt”.

Bilderesultat for giorgio armani ss 2016

Mye lekkert har kommet og fortsetter å komme fra den kanten.

Jeg har litt hist og her fra denne designeren. Har ikke angret på noe av det jeg har skaffet av det merket.

Har du sansen for Armani?

2 kommentarer
  1. Artig med innlegg etter alfabetet da :)) Armani har mye flotte klær.. men jeg har ikke noe derfra.. Kjempetøff den dressen på nederste bildet … Moro å lese litt fakta også… <3<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg