Alfabetbloggeren T for – Test en ny vri

Se bort! Denne beskjeden går til alle matsnobber og gourmet elskere. Vi snakker nemlig wienerpølse idag. Hytteturens raske nød for middag.

Her ute i Buskerud finnes et bakeri som heter Klausen. De lager verdens beste pølsebrød. Så idag har vi bevilget oss en liten pølsefest til middag. Denne er oppkalt etter en pølsekiosk som dessverre er lagt ned. Den befant seg i Drammen før om årene. La meg introdusere for dere…..trommevirvel….prrrrrrrrrr tjing! Dalen Spesial!

Du starter med et mykt ferskt Klausen pølsebrød (nei ingen sponsing her- har vært en favoritt i familien i alle år), og en godt trukket, varm wiener oppi. Toppes med stekt mykløk (samme som man bruker til karbonader) og bodsennep pluss ketchup. Klarer du flere enn to av disse, så får du applaus.

Så rest en ny vri på pølse tilbehøret. Smaker godt. Ingen applaus på meg, forøvrig. Jeg klarte bare en.

Nei, nå må jeg ut og mate rådyrene. Ta det med ro, de får bare litt daggammelt brød og grønnsaker. Pølsene var forbeholdt oss hyttegjester.

Så vi startet august med "pølsing", som vi kaller det.

6 kommentarer
  1. Har sjelden pølser, men kan være veeeldig godt .. har vært på den kiosken jeg også.. :)) Og mannen jobba som baker på Klausen , men det er mange år siden nå… Så fristende ut det her da <3<3

  2. Pølser spises noen ganger hos oss, men aldri winerpølser. Jeg er ikke matsnobb, men liker god mat. Aller best liker jeg iskrem, sjokolade, kokosboller, marsipan, lakris og kaker, og Smash. Bortsett fra det, liker jeg sunn mat, særlig den som er grønn. Pølser kan være utrolig godt, men da foretrekker jeg skikkelig gode pølser med mye kjøtt, gjerne fra en lokal produsent. Vi er bare et fantastisk mangfold, vi mennesker, og vi er heldige vi som kan gjøre valg. Alle kan ikke det.
   Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  3. Ingrid: Hei Ingrid. Alltid artig å høre om hva andre liker. Ja, du nevner nok til å kose seg og vel så det. Ha en riktig fin lørdagskveld. ????

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg