Alfabetbloggeren – U for Under Utvikling

Hei fine mennesker!

Alt i orden på denne kanten. Ser du noen forskjell på bloggoppsettet, forresten? Jeg har lenge ønsket å endre til noe med et mer rent uttrykk. Tar gjerne imot innspill fra dere, på om dere har sansen for denne endringen.  Bloggoppsettet jeg har hatt en lang stund er for så vidt fint det. Men jeg følte behov for litt fornyelse. Det er slik jeg ser bloggen: “Under Utvikling”, akkurat som meg. Jeg har også fått noen henvendelser på mail fra bl.a. Holland, USA og England med forespørsler om både deling og utveksling av innlegg.. Dette har fått meg til å tenke over om jeg burde skrive innleggene både på norsk og engelsk. Har ikke bestemt meg på det punktet ennå, siden det betyr litt mer jobb. Men driver man med noe som man ønsker å utvikle videre, så må man være villig til å legge inn tid og innsats. Vel, utseendet på bloggen er nok ikke ferdigtygd ennå. Jeg må prøve meg frem litt, og se hva som funker. Så ikke bli overrasket om det kommer litt forandringer hist og her nå fremover.

 

  Bilde: Pinterest

 

Denne buketten er til alle dere. Tusen takk for at dere følger bloggen. Håper dere fortsetter å vise interesse for den

i tiden fremover også. Jeg gleder meg til å omsette flere ideer til blogginnlegg for dere.

Ha en superduper dag. Så blogges vi før vi vet ordet av det.

2 kommentarer
  1. Så riktig bra ut det her :)) Jeg hadde ikke orka skrive på Engelsk..men jeg er ikke så god i språk og det er kanskje du :)) Nydelig bukett..takk for den <3

  2. annebe: Vel, det skal jeg ikke påstå. Men skulle vel vært en råd med å gjøre meg firstått. Jeg får prøve meg frem litt. Ha en fin kveld, annebe. ???? Buketten er fortjent.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg