Hvor mange er klokken? Hvilken dag er det?

Tinglevims var et ord min bestemor pleide å bruke når man var sliten, forvirret eller utenfor. Det beskriver så godt hvordan jeg har det idag.

Med fly over ett døgn forsinket, søvnmangel og nye beskjeder hver annen time, så er jeg utkjørt. Må jo ha ferie etter at jeg kommer hjem fra ferie. Vi ble fraktet til et annet hotell i en annen by den dagen vi trodde at vi skulle reise hjem. Når det omsider ble klart at det faktisk kom et fly for å hente oss, så skulle flyselskapet sende en bil som skulle kjøre fra hotellet til flyplassen. Vi ventet….og ventet….og ventet… til slutt måtte jeg ringe reiseselskapet. Jeg smålo nesten hysterisk og representanten synes det var såå hyggelig med en blid person, siden han hadde fått drittkjeft hele dagen. Vel, bilen kom omsider. Sjåføren beklaget forsinkelsen, og ville vise oss at han skulle få oss frem i tide, så pedalen i bånn. Puh, tenkte jeg. Nå kan det vel ikke skje noe mer.

Å, Joda. Stoppet av Politiet. Dzjizzizz!! Kort fortalt; bot til sjåføren, sitte og vente i glovarm bil mens politimannen glodde olmt på oss. Så til flyplassen. Der kunne de ikke åpne innsjekkingen fordi de skulle ha kaffepause. Nei, jeg kødder ikke!

Så ble det å vase rundt inne på Larnaca flyplass. Vente ut enda ytterligere forsinkelser, og trøstekjøpe en parfyme (første gang i historien det ikke har hjulpet).

Var hjemme hos meg selv med blikket i kryss og skjelvende ben kl. 08.00!

God natt!

Håper på en bedre sinnstilstand etter litt søvn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg