Snart klar for hvite jeans vol II?

Det ser dessverre ut til at det skjedde en feil i innlegget den 31. mars, slik at bildene ikke kom frem. Her legger jeg det ut på nytt. Håper dere ser bildene denne gangen.

Ja, nå er det snart på tide å finne frem (eller kjøpe) hvite jeans igjen. Våren skrider frem, og hvite jeans kan pyntes eller styles i uendelige varianter. Her er to varianter som jeg synes var veldig fine:

Perler, chunky smykker, vakker frisyre, statement veske, pastell jakke og tynn lys genser. Why not?

Her sammen med chunky smykker også, og pent hår, hvit veske og nude sko. Er det litt kjølig så kan du slenge en jakke over.

Er white inspiration noe for deg? Ja, jeg vet. Upraktisk – men veldig pent.

Bursdagspåske

Hei. Her er jeg igjen. Siden forrige mandag har jeg hatt feber hver dag, og syntes synd på meg selv. Var på jobb første dag idag. Helt knekt etter en vanlig arbeidsdag. Det pleier jeg ikke å være. Så her gjelder det å bygge seg opp til vi vender nesen sørover etterhvert. På søndag var det trippelbursdag i heimen, gemalen, svigerinnen og nevøen. Spurte gemalen hva han ville ha til bursdags-spise. Karbonader! Var svaret. Okidoki, tenkte jeg. Ordnet en hel haug med elgkarbonader og mykløk. Så ble det lag-ditt-eget-karbonadesmørbrød-bursdag, eller karbonadefest som enkelte kalte det. Enhver anledning kan toppes ved å legge til ordet fest. For eksempel fiskeboller – fiskebollefest, straks mer oppgradert med en gang. Idag skal vi ha reste-fest.

Her er litt av påskepynten i heimen. De to tassene på siden er plantet i eggeskall og plassert i hvert sitt likørglass. Søte, ikke sant.

Siden selskapet var med både store og små, så hadde jeg noen barnslige innslag også. Disse her satte jeg ved hver kuvert med litt småsnacks å bite i til maten var klar. Veldig populært.

Samtlig ble tomme på rekordtid.

Vi hadde ikke egen dessert, siden det var kaker over en lav sko; sjokoladekake, nøttebunn med moccakrem, smuldrekake med eple og vaniljekrem mm. Ingen dro sultne hjem, nei.

Håper du har hatt en fin helg. Jeg klarte brasene selv om jeg var dårlig, men måtte legge meg tidlig, ja.

Fordi jeg fortjener det

Nei, nå har jeg synes synd på meg selv lenge nok. Nå har jeg bestemt at den hersens forkjølelsen er ferdig. Over og ut. Hasta la vista, baby. Stikk, og kom aldri tilbake. Nå har jeg unnet meg en lenge etterlengtet manikyre. Å, herlig. Føler meg som et nytt menneske. Til uken er det føttene sin tur. Jeg er jo så utrolig kilen, så jeg får prøve å ikke le meg ihjel når de skal stelles og dulles.

Helgen går fort, synes jeg. Imorgen skal vi ha trippelbursdag her på bruket. Kom gjerne innom igjen. Det synes jeg er så koselig.

Idag velger jeg….

Hei alle bloggvenner. Blogger sent idag også, jeg. Bildekvaliteten er ikke optimal. Den ser faktisk litt feber befengt ut den også. Vel, vel, som fotograf så også resultat. Velger meg denne desgneren dag:

Svenske Efwa Attling. Hun lager utrolig mye bra.

Dette halskjedet er valget mitt idag:

Det er kanskje litt vanskelig å lese, men det står “take no shit” på hesteskoen. Akkurat passe idag. Ønsker dere alle en superduper fredag, og for de som starter påskeferien: Riktig goood påske!

Private collager – 1 kjole på tre måter

Det ble sent blogginnlegg på meg idag. Er dessverre syk. Får skylde på feberen. Men nok om det. Jeg er i aktiv fornektelse og er egentlig frisk. Har ikke tid til dette tullet. For første gang, skal jeg idag prøve meg på collager. Ingenting av dette er sponset. Jeg har satt det sammen for å leke meg litt med sammensetninger jeg vanligvis ikke velger. Kanskje det er til inspirasjon.

Kjolen er en Claire DK kjole som jeg fant en varm vårdag for et par år siden. Synes fargen var knall, og det var den bokstavelig talt.

Til dette antrekket valgte jeg ballerinasko i muldvarp farge, liten veske med vingemønster i strass, dobbel perleørepynt, langt kjede med engleanheng i perle og swarowki krystall med matchende armbånd, samt Skagen klokke.

Her ser det mer ut som et sett med skjørt og bluse. Lilla bluse fra Moods of Norway er tredd over kjolen. Et par gullfargede ørepynt med rosalilla sten er med, stålklokke med marineblå urskive, Mulberry veske i blått og lær, pumps med åpen tå og hvite kantinger a’la melisglasur og liten rød sløyfe.

Litt pyntet til en vår- eller sommerkveld. Da er det godt å ha et varmende sjal over skuldrene. Dette er fra Louis Vuitton i pudderrosa og er i en deilig kvalitet. Ørepynt er et par i chandelier stil med glass stener, kanelfarget Michael Kors veske og Rock Stud pumps fra Valentino. Beltet er fra billigbutikk, og ikke av noe spesielt merke.

Likte du innlegget? Jeg hadde det faktisk gøy mens jeg planla og holdt på. Er denne type innlegg noe du kunne tenke deg å se mer av?

I snøkaoset idag i Oslo blir det nok betraktelig varmere både tøy og skotøy som må på for min del,

Ha en fin ettermiddag. Husk at dersom du har firehjulstrekk på bilen din, så glir den like fort når du bremser. Vær forsiktig!

Marc by Marc Jacobs slutter å eksistere

Jeg har fra sikre kilder (Style.com og Damernas Värld) at merket Marc by Marc Jacobs skal opphøre. Trodde først at det var helt slutt, men så viser det seg at dette jo er en billigere underlinje av varemerket Marc Jacobs. Original linjen Marc Jacobs fortsetter, og skal visstnok produsere mote og accessoirer i forskjellige prisklasser fremover. Det er kun Marc by Marc Jacobs som ikke fortsetter.

Så vesker med denne logoen er samleobjekter snart.

Til syvende og sist kommer det nok flere design godbiter fra denne karen


                                                                                                                                   Designeren Marc Jacobs

 

Vi får bare følge med. Blir helt sikkert nye muligheter til anskaffe seg Marc Jacobs i tiden fremover også.

Vesker får vi aldri nok av…… eller?

Jakkeinspirasjon

Hei på deg. Jeg liker at du tittet innom bloggen min. Idag har jeg lyst til å dele litt inspirasjon på korte jakker. Å, det er så mye fint der ute. Hva er vel bedre enn å være observatør en hel dag, å titte på alle mennesker og hva de har på seg – ikke minst hvordan de setter sammen sine antrekk. Går aldri lei. Det jeg vil formidle idag handler om farge, form, stil og hvordan antrekk er satt sammen.

Jeg synes antrekk funker aller best når de ikke virker konstruerte. Men at det bare ble sånn (selv om det kanskje ligger tid og planlegging bak).

Chanel er jo, ikke minst, kjent for sine drakter og jakker. Med årene er de kjent for det meste. Her er en klassisk jakke som er stashet opp med chunky logo nåler. Hehe, en artig detalj med bildet er at modellen ser ut til å kun ha fått sol på en ene armen. Kanskje stått i kø hos Chanel, og så var det bare sol på en side…..

 

Her er det en kort jakke som er dresset litt ned, men likevel lekkert. Denne jakken kan fint dresses opp til en mer formell sammenheng med for eksempel skjørt/slacks og en bluse eller en kjole inni.

Håper det var til inspirasjon.

Ha en herlig dag folkens, med eller uten jakke.

Jeg bare elsker den

Jeg har alltid vært en parfyme freak. Elsker dufter, og har mange. Jeg bruker dem flittig også, og varierer ganske mye alt etter årstid og humør. Men det er alltid en jeg kommer tilbake til. Hver gang jeg har den på meg, så får jeg hyggelige kommentarer om at jeg dufter så godt. Parfymen som er min absolutte favoritt kommer fra Clinique, og heter Aromatics Elixir. Sånn, nå har jeg sagt det. Tidligere når folk spurte om navnet på duften, så ville jeg ikke si det. Jeg ville ha den helt for meg selv. Dessuten er det slik med parfyme at ingen duft er lik på alle, så da kan jeg dele hemmeligheten min med dere. Duften ble laget tidlig på 1970-tallet av “nesen” Bernard Chant. Tydelig at han kunne sine saker. Hovedakkordene i duften beskrives slik:

 

aromatic
balsamic
earthy
warm spicy

 

 


Her ser du flakongen:

Husk, en god klem skal dufte godt!

Eau de vie

Vann er viktig, men jeg synes også det kan være litt kjedelig innimellom. Derfor fant jeg noen inspirerende varianter med diverse naturlige smakstiletninger. Etter at vannet er drukket opp, kan man bruke bærene og frukten til smoothies. Dobbelt nam nam, med andre ord.

Tørst? Prøv en av disse, da vel.

Ha en fin søndag. Jeg er på helgesamling med jobben med fullt program fredag til søndag. Bør nok følge mitt eget råd her, kjenner jeg.

Kosemose Overdose

Hallo. Idag har jeg lånt overskriften fra et innlegg jeg leste på facebook. Synes kosemose overdose passet så fint til innlegget mitt, så jeg lånte uttrykket. Så takk til damen som ga meg inspirasjonen. Vi bevilget oss litt synder på et fat, gemalen og jeg. Tro meg, de kokosbollene forsvant fort. Jeg har ikke smakt kokosboller på faktisk flere år. Du store alpakka, så godt det var. Superferske, myk hvit kremete fyll, og akkurat passe klinete. Så, sunn igår – usunn idag.

Blir det noe kosings på deg idag?