Nusselig på søndag

Little Hedgehog – eller det lille pinnsvinet fant jeg på Pinterest. Først trodde jeg at det var et lekedyr. Nei, det er et ekte pinnsvin, og den smiler. Det søte smilet! Cuteness overload, spør du meg. Fikk så lyst til å dele bildene av denne lille søtingen med flere. Jeg smiler like godt hver gang jeg ser disse bildene.

OMG this hedgehog is literally smiling.....that is probably the cutest thing I've ever seen!

Kanskje han sjarmerte deg også.

Ha en fin søndag!

Snille svigermor

Det er det samme om det regner og blåser når jeg fikk slik en fin blomst av svigermor igår. Hun er søt og hyggelig, og kan plutselig bare gi meg en blomst, slik, uten noen særlig spesiell anledning for det. Koselig! Første bilde er tatt igår, og andre bilde er tatt idag. De har sprunget ut mye bare over natten.

Burde nok følge svigermors eksempel og bli flinkere med spontane hyggelige ting.

Kanskje du har noen tips til hvordan jeg kan finne på hyggelige spontanoverraskelser i hverdagen?

 

Endelig kom den!

Idag ble jeg oppringt av en hemmelighetsfull kjæreste som lurte på om han kunne hente meg i lunsjpausen. Det var noe han ville vise meg, sa han. Nysjerrig som jeg er, så var jeg ikke vond å be. Da jeg satte meg inn i bilen så fikk jeg denne posen i fanget. Oh, yeah!

Bursdagsgaven min. Endelig! Behørig pakket inn.

Det var denne vesken fra Gucci som jeg har siklet på så lenge. Mannen min var jo innom butikken for å kjøpe vesken til meg til selve dagen. Men det skal ikke være så enkelt. Venteliste + at den måtte settes i bestilling. Det gjorde han. Så fiiin! Snille mannen min.

Sløyfebåndet med Gucci på skal jeg bruke i håret.

For å si det slik: Idag er en kjempefin dag! Juhuu!

Fransk oppe og nede

Åh, nå var det deilig å få litt stelt på hender og føtter etter sand, klor og traving og gåing. På langefingeren har jeg en souvenir fra Kypros. Skikkelig ufrivillig blodgiver til en glupsk mosquito. Det klør. Å, kjære allstyrendes som det klør!

Noen gang forsøkt å ta bilde av føttene dine? Litt av en tørn, haha. Fantastisk kvalitetsbilde, ikke….. De ble ihvertfall behørig dullet og smurt og filt og ditt og datt!

Fordi jeg fortjener det!

Hva synes du at du fortjener idag?

Artig med ananas!

Hei. Bestilte nye solbriller før jeg dro til Kypros. Men de rakk ikke frem i tide. Så først nå har jeg fått dem tilsendt. Klarte ikke å dy meg, og måtte ha litt moro med ananasen som ble en del av middagen igår.

Du trenger kun disse ingrediensene + salt og pepper og smør til å steke herligheten i. Jeg beregnet en kotelett pr. person som er skåret i spisebiter. Det samme med ananasen; skåret i spisebiter. Først saltes og pepres kjøttet før det forhåndsstekes i stekepanne for å brunes litt, og ha kjøttet over i en ildfast form. Deretter stekes ananasen i stekepannen i resten av smøret i pannen,  og blandes sammen med kjøttet i den ildfaste formen. La steke på 225 grader i ca. 30 minutter (obs! Jeg liker å hardsteke). Du kan velge litt lavere temperatur og litt kortere tid dersom du foretrekker det. Kok opp vann slik at det står og småkoker når det er 12 minutter igjen av steketiden til kjøttet og ananasen. Så småkoker du boil-in-bag jasminsris i 12 minutter.

Tattaaa! Ferdig. Ser litt fargeløst ut, men jeg lover, det smaker fortreffelig.

Ønsker deg et smaklig måltid.

 

Taxfree shopping

Det er ikke kun fludium og røykium som kan handles på taxfree. Jeg klarte ikke å holde shoppingudyret i ro, og havnet hjem med et par ting.

Dette fine slangeskinnsarmbåndet fra Marklund Design falt jeg for.

Artig melding nedi esken hvor Triwa klokken lå. Liker å tenke at jeg tilhører en eller begge gruppene nevnt. Hehe.

Denne Triwa klokken i rosegull er jeg spesielt fornøyd med. Har siklet på en slik lenge. Nå bød anledningen seg. Nedi esken lå også en bitteliten skrutrekker. Hm, trodde de at jeg skal skru den fra hverandre? Nope. Skal ha den på meg imorgen.

Ja, jeg nikker og jeg smiler og jeg er så glad.

God tirsdag på deg!

Bøttekaffe

Å, så nydelig å få med seg denne før flyet skulle gå. En deilig kaffe latte i en “bøtte” med to hanker. Ukens frokost, helt klart. Hadde vært morsomt å ha en slik gigantisk kaffekopp som jeg kunne holde oppe med begge hender. Hehe.

Denne deilige kaffen med en croissant til var perfekt frokost før vi gikk ombord i flyet.

Jafset i meg et par biter, før jeg kom på at jeg skulle ta bilde av herligheten. Klarte ikke å vente.

Tipset idag må være at du må unne deg noe du liker til frokost. Blir så hyggelig start på dagen!

Late dager I Sandy Bay

Bildet er tatt fra dørstokken til leiligheten i Sandy Bay Beach på Kypros. Alle tiders sted. Det var varmt: 30-36 grader på dagtid. Men med eget basseng og deilig aircon. så var det ingen fare. En god uke her nede var deilig for kropp og sjel. Gikk en liten gangvei på utsiden, og der tittet folk misunnelig inn mens de spaserte i varmen og drømte om en kjølende dukkert. Cirka 5 skritt og kroppen var nedkjølt i bassenget. Herlig! Her har VING fått det til. Ikke umulig at vi kommer tilbake hit.

Dette kveldsbildet er tatt fra akkurat samme sted. Vakkert sted både dag og natt.

Selvlfølgelig deilig å komme hjem, men når jeg lukker øynene kan jeg se og føle alt sammen. Ah!

I’ll be back.

Denimkjole i 3 varianter

Idag har jeg lyst til å vise deg tre forskjellige varianter av deminkjolen:


Først er det denne litt infantile varianten. Litt skolepikeaktig, kanskje…. men veldig søt.

Så er det denne litt voksne modellen. Perfekt stylet av Olivia Palermo (eller kanskje av stylisten hennes).

Til slutt denne lekre saken her. Fargen er bare nydelig.

Denim må ikke bare være jeans. Den kan også være andre denimplagg som kjoler.

Note to self: Oftere gå med kjole/skjørt. Bli litt mer feminin.

Lakris te

Jeg har en søt kopp som jeg fikk i gave for ikke så lenge siden. Det skal være min romantiske kopp for te kos.

For ikke lenge siden fikk jeg en prøve på lakris te med urter. Den hadde jeg tenkt å prøve idag.

Teposen i koppen…..

…..helle på varmt vann og la det trekke….


….og ta en god slurk for å smake på deilig lakris te.

Fytterakker’n! Må dessverre si at dette ikke var etter min smak. Lakrissmaken var ikke der, og det smakte en blanding mellom hva jeg kan tenkte meg er smaken av gress og løv. Tror jeg må prøve en annen lakris te, for denne var ikke spesielt god. Ja ja, skal man smake på nye ting så må man også være forberedt på at alt ikke er like godt. Jeg helte ut denne og fant frem klassikeren Earl Grey istedet, og det var smaskens.

Håper du får en fin dag idag, med eller uten te.