Lekte meg litt….

I forberedelsene til idag, har jeg lekt meg litt med tilbehør og magasiner igår kveld. Parfymevalget ble CoCo Mademoiselle fra Chanel. Jeg har nå gjenoppdaget hvor god den duften egentlig er. Solbriller fra Armani og klokke fra Triwa. Har lagt tilbehøret oppå magasinet og lekte meg litt med effekten.


Joda, jeg holder fortsatt stand med å forberede kvelden før. Det begynner faktisk å bli litt gøy nå når jeg lar det gå litt sport i det.

Ha en fin dag idag kjære bloggvenn!

Yiiiihaa!

Idag ble det cowboymat til middag etter gemalens forslag. Det var godt for to slitne cowboys. Hehe. Jeg har til og med sølt litt på duken, ser jeg. Vel, har aldri forsøkt å virke perfekt. Ei heller nå.


La meg bare si det med en gang. Ikke så lurt å være grådig. Jeg klarte ikke å spise opp maten min. Er stappmett!

Ble fristet av en bringebær og sitronlimonade fra Jacobs i butikken. Den var syrlig og god, og gikk ned på høykant. Sjeldent god, vil jeg si.

Nå har jeg ikke lapp på øyet lenger. Å, helledussen så deilig å slippe den. Så nå går det den rette veien.

 

Den lille tiden jeg har hatt for meg selv idag, så har jeg vært litt filosofisk. Så fant jeg denne på nettet:


Egentlig et perfekt spørsmål til meg. For svaret er “meg selv”. Jeg har 3 ting jeg ønsker å oppnå som er skikkelige hårete mål. Det ene er sånn passe hårete, det andre er meget hårete, og det tredje er så hårete at jeg må gre det med kam. Det siste skremmer meg faktisk litt. Men nå har jeg bestemt meg, jeg skal gå for å oppnå de tre målene. Pr. nå er det kun jeg selv som vet hva, og slik skal det forbli. Men jeg lover å fortelle dere den dagen de forskjellige målene er oppnådd og hva de er. Så følg med!

Ha en fin ettermiddag/kveld!

Nett nyhetsanker

Idag har jeg lyst til å gi litt skryt til nyhetsanker i TV2: Cathrine Fossum. Hun viser seg elegant på skjermen hver kveld i den ene lekre kjolen etter den andre. Dessuten er hun proff og dyktig i jobben sin. Så “high five” til deg, Cathrine Fossum. Du er et flott forbilde og et proft nyhetsanker.Det var jenta si’ det, tenker jeg.

Det er så utrolig hyggelig å oppleve folk som har yrkesstolthet. Det har denne dama her.

Fra nå av

God morgen, kjære bloggvenner!

Vanligvis har jeg knapt med tid om morgenen. Jeg har ikke selv bidratt til at det blir mindre stress. Ikke godt forberedt. Svinser rundt for å finne den og den, og jeg skal bare…… Det er stort sett bare tullball, hvor jeg spinner rundt meg selv helt frem til jeg får kavet meg ut døra. Nå snur jeg på den uvanen, og forbereder meg bedre kvelden før. Jeg legger frem det jeg skal ha på meg, bestemmer frokost, og gjør klar parfyme og tilbehør også. Svipp-svupp så var jeg klar til å gå på jobb.


Klarte til og med å forberede frokosten. Det ble en skive solsikkebrød med litt potetsalat og spekeskinke og en kopp te. Har et tidlig møte idag, så jeg må fyke.

Prøver uten øyelappen idag, men har med ekstra i vesken om det skulle røyne på.

Fiiiin fredag til deg!

Det klør, det klør, tiddelibom!

Hei, kjære lesere. Fortsatt lapp på øyet (øyebetennelse, for de som ikke leste igår). Det klør noe så inn i hampen. Bra lappen er der, slik at jeg ikke klorer og klør. Litt skummelt mens man sover og bare vil klø. Men morgenen var god med start av nye “gamle” gode Fidji. Åh, dufter like godt som før.

Syntes litt synd på meg selv. Så jeg kjøpte en trøstekaffe på vei til jobb. Mmm, den gjorde godt.

Ble ganske så slått ut av tablettene, så jeg var nødt til å gå fra jobb litt tidligere enn vanlig. Godt var det. Kom hjem og planet rett ut på sofaen, og våknet ikke før for ca. 1 times tid siden. Slå den! Jeg er helt tinglevims.

 

Det var gemalen som måtte stå for middagen idag. Dette ble resultatet. Vel, vel. Skal ikke klage. Ble god og mett.

Skal prøve å få lagt inn et innlegg mye tidligere imorgen (hvis jeg våkner i tide – tjihi).

Ha en fin kveld.

“Den enøyde banditt”

PS: Tusen takk for god bedring-meldinger og hyggelige beskjeder. DS.

Blogginnlegg med bare ett øye

Ja nå har jeg prøvd det også. Blogginnlegg med bare ett øye. Jeg har fått øyebetennelse i det brune øyet mitt, altså det venstre øyet. Det høyre er blått. Idag måtte jeg dessverre gå med lapp på øyet. Sannsynligvis imorgen også. Så nå er det drypping og skylling fra morgen til kveld. Ja, ja, Sånn kan det gå. Det går over.

https://www.getmail.no/service/home/~/?auth=co&loc=nb_NO&id=6094&part=4

Men det har da skjedd koselige ting også. Just nu er ekstra sen middag inntatt. Lager ikke mat når jeg føler meg så laber. Ikke akkurat at det kom protester når jeg foreslo Peppe’s heller. Hehe. Lever et godt liv, ja.

https://www.getmail.no/service/home/~/?auth=co&loc=nb_NO&id=6095&part=2

På vei fra jobb og til negledama idag. Fikk jeg øye på en god gammel venn i et parfymeri i Bogstadveien, og kjøpte den likesågodt. Det var gode gamle parfymen Fidji som var stoooor på 80-tallet. Yey! Den har jeg savnet. Skal bruke den imorgen den dag.

Jammenimeg kom ikke skattepengene inn på konto også, gitt.

https://www.getmail.no/service/home/~/?auth=co&loc=nb_NO&id=6094&part=2

Har du hatt en fin dag idag?

Iren’s herlige Waldorf

Nedenfor finner du et innlegg jeg hadde i juni 2015. Har fått noen forespørsler på om jeg kan legge ut denne salaten igjen. Så her kommer den:

 

Hei, her får du min versjon av Waldorf salat. Passer til to grådige/sultne personer.

Bland sammen 3 dl. creme fraiche, ett opphakket eple, 3 hakkede selleristilker, 20-25 druer i passe biter og to sjenerøse håndfuller med hakkede valnøtter. Så er det bare å spise.


Kombinerte salaten med stekt kalkunfilet, kokte poteter og viltsaus. Å, så godt!

Håper du stikker innom imorgen også…. ;D

Ikke dagligdagse

Hei kjære bloggvenn. Fikk så lyst til å dele noen vakre og spesielle blomster med deg idag. Siden vi alle er i sommermodus, så er blomster et nærliggende tema. Satt og kikket igjennom masse forskjellige blomster-bilder, og plukket ut disse for å dele med deg. Er de ikke flotte?

Asiatisk lilje “queen of the night”

Papegøye tulipan

Passion flower

Columbine flowers


Hungariansol Brumenad

Utrolig hvor mye vakkert vi har i naturen. Alle nydelige på hvert sitt vis. Akkurat som vi mennesker.