I naturens blomsterbutikk – Alt var gratis!

Jeg har forsynt meg av blomster i den helt store blomsterbutikken – naturen. Må forte meg nå mens blomstene fortsatt er der. Valget denne gangen falt på prestekraver. De er jo så fine. Så utrolig koselig med blomster i heimen. Holdbare er de også. Null kroner, masse glede.

Igår var det en litt krevende dag på jobben. Jeg var nødt til å ta meg en tur rundt kvartalet for å kjøle ned topplokket. Hehe. Da jeg kom tilbake på kontoret stod denne koppen med deilig kaffe og ventet på skrivebordet mitt. Snill kollega som hadde forbarmet seg over meg. Du vet hvem du er, så tusen takk igjen. Det hjalp virkelig på. Snakk om å redde det som var igjen av dagen. ;D

Liten artig greie at det var skrevet “din” på koppen.

Livet er ikke så verst……

Viktig melding!

Halloisen kjære leser!

Idag har jeg en viktig melding til deg:

Bilder: Pinterest
En hyggelig leser som minnet meg på dette er forleden. Så jeg tenkte at det kan være greit å dele med flere.

….og du. Ta imot denne blomsten som et tegn på at jeg setter pris på deg.


For det gjør jeg virkelig!

Stor cyberklem fra meg.  ;D
 

Lunsjbokstips

Hei på deg!

Håper helgen din har vært fin. Jeg har fått innspill på ønsker om flere lunsjtips eller mattips generelt. Så jeg starter med et lunsjbokstips. (Hvis lunsjbokstips ikke er et ord, så har jeg nettopp funnet opp et nytt ord).

Lag deg litt deilig omelett med valgfire urter, litt oppskåret tomat oppi og bacon eller skinke. Skjær et eple i skiver og dypp det i økologisk peanøttsmør. Bruk en matboks med flere rom eller flere bokser sammen, dersom du skal ha lunsjen med på jobb eller skole.

Velbekomme! 

Håper tipset bidrar til at du får deg en deilig lunsj, og en hyggelig fortsettelse på dagen.

Endelig er du min!

Her ligger du i esken din og venter på at jeg skal lukke opp og si: “Åh, den var akkurat like fin som jeg håpet.”


Ingen andre farger var noen valgmulighet for meg. Rosegull eller ingenting. Mobiler har blitt dyre, men man lever visst ikke fullverdig uten, så……

Det høres kanskje rart ut, men jeg har ennå ikke lært meg hvordan jeg blogger fra mobilen. Det blir første prosjekt for meg nå.

Jeg har en ny parfyme favoritt også:

Bilderesultat for acqua di gioia air

Har fått så mange tilbakemeldinger på at jeg dufter godt om dagen. Det er det flotteste kompliment jeg kan tenke meg.

Hva tilsier dette? Jo, 1 stk meget fornøyd Iren. Du får unnskylde at jeg er litt ego idag. Men dette er i ren glede for meg.

Ha en fantastisk fredag.

Klem

Å, så fornøyd!

Hei kjære blogglesere!

Åh, jeg ble så fornøyd på alle vis!

 

Har vært hos frisøren for å freshe opp manken litt. Det var topp det. Men det beste var å få en cappuccino i hånden, en haug med blader foran meg og så etterpå opp i denne røde massasjestolen mens jeg fikk hodebunnsmassasje og kur i håret mens stjernehimmelen blinket over meg. Det var ikke til å komme unna  ZZZZZZzzzzzzzzz at jeg sovnet. Åh, så deilig og avslappende.

Hehe. Dette bildet ble litt psykedelisk. Det er bilde av en blank glassplate innsatt med smålys som skal forestille en stjernehimmel der lysene blir sterkere og svakere på forskjellige steder. Denne platen i taket gjenspeiler det som er i rommet under. Det er derfor det ser så underlig ut.

Forestill deg at du litt småsliten kjenner en behagelig massasje fra stolen mens kyndige fingre masserer hele hodebunnen din, og at skuldrene dine går fra å være ørevarmere til å bli normale skuldre igjen. Kjære frisør! Jeg kommer snart tilbake. Dette er så avhengighetsskapende.
Jeg sier bare. Dette må du unne deg!

Sovnet hos frisøren, men snorket ikke…..

Hei kjære blogglesere!

Igår var jeg hos frisøren for å freshe opp manken litt. Det var topp det. Men det beste var å få en cappuccino i hånden, en haug med blader foran meg og så etterpå opp i denne røde massasjestolen mens jeg fikk hodebunnsmassasje og kur i håret mens stjernehimmelen blinket over meg. Det var ikke til å komme unna  ZZZZZZzzzzzzzzz at jeg sovnet. Åh, så deilig og avslappende.

Hehe. Dette bildet ble litt psykedelisk. Det er bilde av en blank glassplate innsatt med smålys som skal forestille en stjernehimmel der lysene blir sterkere og svakere på forskjellige steder. Denne platen i taket gjenspeiler det som er i rommet under. Det er derfor det ser så underlig ut.

Forestill deg at du litt småsliten kjenner en behagelig massasje fra stolen mens kyndige fingre masserer hele hodebunnen din, og at skuldrene dine går fra å være ørevarmere til å bli normale skuldre igjen. Kjære frisør! Jeg kommer snart tilbake. Dette er så avhengighetsskapende.
Jeg sier bare. Dette må du unne deg!

For oss som tenker koffert!

Min stakkars koffert begynner å bli ganske stygg, ripete og herpet. Bagasjefolkene på flyplassene er ikke akkurat forsiktige med bagasjen, nei. Jeg vurderer å skaffe meg en ny en. Foreløpig jobber jeg ut min “neverending wishlist”. Hehe. Her har jeg noen smakebiter til dere også, dersom ny koffert er av interesse:

Lekre, smekre kofferter i forskjellige størrelser fra Delsey, som disse på bildet ovenfor. Kjempefine i hvitt med naturbrun besetning. Blir det en av disse?


Eller kanskje en av disse fra Rimowa – en rosablogger verdig. Flott farge, synes jeg. Skal jeg velge en slik?

Bric's "Esmeralda" Luggage Collection:
Så har du merket Bric’s som har flere forskjellige farger og modeller. Jeg fikk sansen for lyseblått og naturbrunt. Kanskje en av disse?

Decisions, decisions………

Har ikke bestemt meg ennå. Hva synes du? Hvilken ville du valgt?
 

Good things are going to happen!

Hei høst og bloggplanlegging!

Da har det vært en ny runde med innkjøp av notatbøker. De skrives ut fortere enn kvikt her hos meg. Overskriften kommer fra en av de nyeste notatbøkene mine som har denne setningen skrevet på bokryggen. Det falt jeg for med en gang. Så den ble straks med i handlekurven. Her ser dere resten av menasjeriet:


Så fant jeg en kjempefin enkel ukeplanlegger som jeg skal bruke til bloggplanlegging. Jeg jobber en del med blogg og blogginnlegg i helgen, og legger gjerne ut innleggene for flere dager i slengen/en ukes tid i forveien. Synes løsningen med å kunne forhåndsprodusere innlegg for publisering til senere både dag og tidspunkt er toppers. Da er den ukeplanleggeren kjekk å ha. Hvis jeg, for eksempel er bortreist, så kan jeg ordne blogginnleggene på forhånd og de kommer automatisk publisert på rekke og rad til de dager og tider jeg har registrert, uten at jeg behøver å gjøre noe mer, siden alt er ordnet før jeg dro. Smart, ikke sant?

Planleggeren er helt enkel, som en blokk. Jeg liker godt å skrive for hånd, og bruker aller helst en supertynn filtpenn til det. Som den dere ser på bildet nedenfor.

Alt dette kommer nok til å bli flittig brukt, ja. *Kremt* Jeg har nok notatbøker spredt overalt.

Har du noen smart planleggingstips?

 

10 filmtips for deg med interesse for motehistorie

Hei!

Ja, søndag allerede. Tenkte at litt filmtips kunne være noe nå i helgen. Jeg har foretatt et utplukk av filmer som kan være interessante for deg med mote- eller stil interesse, og ikke minst motehistorie. Her finner du litt av hvert. Både nytt og gammelt.

Først ut er The Dressmaker. Den kom dessverre ikke til norske kinoer. Noe som skuffet meg litt. Men det finnes da andre kanaler å få tak i film. Jeg kommer heller ikke til å si for mye om hver film, fordi det kan bidra til å dempe eller drepe opplevelsen. Sjekk dem ut, les om dem – og blir du ekstra nysgjerrig, så se dem!

Filmplakater fra Pinterest

Nr. 2 er den ikoniske American Gigolo. Var mange menn som drømte om stilen og garderoben til denne karen.

Nr. 3 er en film fra gamle dager, med to klassiske hollywood filmstjerner i hovedrollene.

Har vi egentlig Hollywood filmstjerner nå lenger? Vel, den heter ihvertfall The African Queen.

Nr. 4 er også meget ikonisk. And God Created Woman med Birgitte Bardot i hovedrollen. Har bidratt til at Sør Frankrike ble enda mer populært.

 

Nr. 5 heter Belle De Jour med Catherine Deneuve i hovedrollen, også den er fransk og litt kontroversiell.

Nr. 6 er Blow-Up med Vanessa Redgrave i hovedrollen. Kanskje du finner noen likhetstrekk med mediabransjen idag?

Nr. 7 er all time high- filmen Breakfast at Tiffany’s med Audrey Hepburn i hovedrollen.
Filmplakaten forteller mye om hva du kan forvente av denne filmen.

Nr. 8 heter Gentlemen Prefer Blondes med Marilyn Monroe og Jane Russell.

Til nr. 9 kan du velge om du vil ha gammel eller ny variant. Den gamle heter The Great Gatsby med Robert Redford og Mia Farrow……


….. eller den nye i musical stil variant med Leonardo Di Caprio som Gatsby.

Tips nr. 10 er filmen om Marie Antoinette med samme navn. Kirsten Dunst spiller hovedrollen.

Da gjenstår det bare å si en ting: “Snurr film!”
Kos deg og ha en fin søndag.

Jeg lengter!

Gleder meg sånn til neste tur. Da får jeg alltid litt positiv reisefeber i forkant. Prøver å kurere den med å tenke på hyggelige ting fra forrige tur.

Jeg tar med meg så mange rare souvenirer hjem. Fra Edna Falao sitt sted på Ramatuelle stranden straks utenfor St. Tropez tok jeg med meg denne artige serviett- og bestikkholderen. Til og med parkeringslappen har jeg spart på. De har også kommune som skal ha parkeringspenger akkurat som her. Hehe. Så en iskjeksholder fra St. Tropez. Åh, pistasj is fra merket Barbarac. Velg den første iskiosken i retning fra den store parkeringsplassen, langs havnen og mot sentrum i St. Tropez. Det er en grunn til at det oftest er her det er lengst kø. Nammenam!

Bilde egenhendig tatt med iPhone, av St. Tropez langs havnen. Nesten som et postkort, synes jeg.

Kommer ikke utenom Laduree. Lurer litt på hvor lenge jeg skulle mumset makroner for å bli lei. På det lille kartet, ser du innringet min favorittsmak, og det kommer nok ikke som noen stor overraskelse.

Fyrst Albert & Co er heldige. Tenk å ha å nydelige blomstrende trær på terrassen sin. Jeg får nøye meg med mini appelsintre og litt andre div. i annet format enn det du ser her. Dette var før blomstringen startet her hjemme, og gjorde seg så nydelig opp mot den vakre kremfargede fasaden til palasset.

Sør Frankrike – Jeg er klar!