Du snakker om rosa

Hei på deg!

Tidligere denne uken hadde jeg litt moro på egen bekostning med rosa telefon og rosa drikke.

Ikke nok med det. Jeg klarte å raske med meg et par rosa sko også.

Dessuten er ingen tur hit ned komplett uten rosa makroner fra Laduree. Tro meg , jeg vet hvor de butikkene er. Her er bilde fra den søte lille Laduree butikken i St. Tropez som jeg handlet igår.

Favorittsmaken er Rose Petal – Roseblader. Nyyyydelig.

Alt lå oppi denne koseposen. Smaker makroner kun når vi er på tur hit, ca. en gang i halvåret. For de som måtte lure så finnes det Laduree butikker både i Cannes og Monte Carlo også.

Håper du har en god start på dagen din. Det har jeg.😎

Kosedag i St. Tropez 😎

Hei kjære lesere. Sender en liten mini rapport og noen knips fra dagen i St. Tropez.

Har vært en tur hos Edna og spist verdens beste kalvefilet i fløtesaus og verdens herligste kaffe. Så herlig å sitte der og nyte en nydelig middag mens vi hørte bølgene mot stranden. Ah.

Nå er vi tilbake i leiligheten og skal kose oss med litt musserende. Hei var det ferie.

Monte Carlo idag

Hm, hvor går ferden? Jo, strake veien til venstre. Monaco, here we come!

Slik gjør vi for å huske hvor i parkeringshuset vi står. Fikk siste ledige plass. Flaks!

Her kommer du langt med tykk lommebok og tynn kropp. Jeg kaller komplekset med luksus butikker midt i parken for "luksusboblene". De har til og med et eget kart for at du skal finne fort frem og shoppe hensynsløst mye.😀

Veldig til trafikk i havna idag. Yacht festival pågår, så det er mye folk både til lands og til vanns.

Avsluttet dagen med deilig middag. Så rasket jeg med meg en haug med internasjonale magasiner. Latterlig billige sammenlignet med norske priser.

Du skal få en liten gåte av meg: Hvor kommer jeg til å blogge fra imorgen? Cannes…..St. Tropez eller Juan les Pins?

Sagnomsust hekseby

Hei på deg!

Idag har ferden gått til Italia, med pussige stedsnavn på veien.

Målet var heksenes by Triora. Byen har en redselsfull fortid fra 1500 tallet.Denne middelalderbyen er skummel, spør du meg. Her har det forekommet heksejakt, tortur og heksebrenning. Den ser ut som en koselig fjellandsby, mens annet skjuler seg derinne. Jeg synes det var skikkelig spooky der. Fra toppen av Palazzo Caponi, som forøvrig eies av den norske skuespilleren Per Christian Ellefsen, er det en svimlende utsikt. Jeg følte et ubehag av å gå der inne. Men lot meg likevel overtale til en ravioli lunsj på et rustikt spisested der.

Blanke ark

Hei alle bloggvenner!

Vet ikke hvordan det er med deg når det gjelder notatbøker. Men hos meg blir de flittig brukt.


En i vesken, eller to, en på kontoret, en i skapet, en på pulten, en på spisebordet, en på kjøkkenet, en på badet (ja, der også) og kanskje en på kjøkkenet, og noen ganger en i bilen. Med så mange så kan de vel neppe bli fullskrevne. Å, joda. Så nå var det på tide med et tilskudd.


Det ble denne som får bli med på tur. Man vet aldri når de gode ideene dukker opp, og da gjelder det å ha utstyret klart. Hehe. Jeg tilhører de gammeldagse som liker å skrive notater for hånd. Det er visst vitenskapelig bevist at det du skriver for hånd husker/lærer du bedre enn f.eks. skriving på PC. Men samme det. Jeg liker det, og gjør det. Holdt faktisk på å kjøpe meg en rosa fjærpenn i samme slengen, men der gikk liksom grensen, merket jeg. Så det ble notatbok og ingenting med fjær.

 

Endelig er vi her!

Hei kjære bloggvenner.

stort smil herfra. Endelig er vi her, og skal kose oss en uke her nede. Første dag er alltid mer eller mindre en transportetappe. Se dette fine bildet som henger veggen i leiligheten da skjønner du hvor vi har basen:


I Juan les Pins idag er været bare herlig. Yachtene glider forbi. Ah ferie.


 

😎. 👍

 

 

Juhuu! Knute på tråden.

Endelig har jeg klart å få tak i den! Knuten.

Jeg har hatt leteaksjon etter dette knutearmbåndet i lange tider, og nå har jeg fått kloa i det.

Det ligger oppi denne fine stoffposen her:

…og ser slik ut:

Taadaaa!  Fint, ikke sant?


Jeg ser for meg å bruke det sammen med en rund gullklokke med svart skinnrem. Kan vise bilde på det i et litt senere innlegg.

Tror lørdagen blir fin, jeg.  ;D