Gratulerer med dagen, Fritz!

I dag er Fritz von Schnellfaren 2 år. Helt utrolig at tiden har gått så fort siden vi fikk ham. (Eller fikk og fikk. Han var ikke akkurat gratis). Synes det var i går, jeg. Nå har han fått en god vask og påfylling så tanken er full. Så nå brummer han fornøyd. Er det bare oss, eller er det flere som gir bilen sin navn og feirer årsdag?

 

Jeg er heldigvis på bena igjen, og stilte på jobb i dag klar til dyst. Det har virkelig vært en stri tørn. Så nå har jeg bestemt meg for å være frisk leeenge.

Tusen takk for alle god bedring hilsninger. Det varmet!

Nå løpet tiden mot jul, og jeg avslutter innlegget i dag med et lite grønnsaksjuletips. Kan være artig å bruke når julematen skal serveres. Ja, grønnsaker må man jo ha.


Dette tror jeg faktisk at jeg skal benytte meg av selv også….

Ha en god mandag ettermiddag.

Klem (uten virus) fra meg

 

Trøstedag

Traurig å være så nede for telling. Min kjære foreslo at vi kunne dra og vaske bilen, dvs. jeg sitte inni og han vaske, og så kanskje bevilge oss en bittelite roadtrip etterpå.Men jeg orket ikke.

Skikkelig nedtur å være inne og se ut på nydelig vær og vakker høst. Syntes virkelig synd på meg selv idag. Ikke bra. Utsikten fra vinduet mitt er bare vakker. Som om ikke det var nok så fiklet og strevet jeg med å skrive dette blogginnlegget. Nedlasting av bilder funket ikke, og alt skar seg. Kroppen og hodet har vært så nede for telling at jeg måtte ta stadige pauser og bruke over en time på ett enkelt innlegg.

Søte kjæresten min hadde funnet fransk radiokanal til meg på nye radioen. Nostalgie FM 90,4. Så ga han meg mobilen sin hvor han hadde funnet frem til alle bildene han hadde tatt på turen vår til Sør Frankrike i september. Så laget han en stor kopp med varm te til meg. Etter å ha zippet til den følte jeg matlysten begynte å komme. Jippi! Klarte å holde på brødskiven. Det er noe å glede seg over.

Jeg gikk ikke klar!

Jeg var så eplekjekk i innlegget igår om at jeg nok gikk klar av viruset som herjer på jobb. I narr kom moroa. Jeg klarer ikke å reise meg opp uten å svime av. Ligger i sengen og bruker 10 min på hvert ord her. Her ser du dagens mat inntak:

Spent på om jeg klarer å holde på den lille næringen. Hadde gledet meg til en hyggelig avtale ikveld. Avlyst for min del.

Blæh! Sliten. Snille mannen min passer på meg. God natt!

All packed, but nowhere to go

Ja, her står den da. På kontoret og klar for tur til Bergen. En hel haug av kollegene mine har dessverre blitt smittet av Norovirus som gir kraftig oppkast og diare. Reisen og møtene er avlyst. Stakkars kollegene mine. Jeg har, av en eller annen grunn, gått klar og er i fin form. Skulle til og med ha med fine notatboken og benytte flyturen til å notere og tenke ideer. Men det skal jeg gjøre i ettermiddag likevel. Bare ikke på flyet til Bergen.

Fant plutselig ut at den matcher neglelakken. Hehe.

Jeg har startet dagen med deilig kaffe og croissant (uten virus, håper jeg). Har ingenting å klage på. Så jeg kjører "irenglede" idag også. Dersom noen av kollegene mine er innom bloggen, så ønsker jeg riktig god bedring. Ha en så fin dag som du kan.

Double pearl – variasjon

Heisan på efta’n!

Har et lite tips i dag som dreier seg om flerbruksmuligheter av double pearl ørepynt.

For de som lurer, så ser en double pearl ørepynt slik ut:                Bilder: Bing


De har vært veldig populære. Dersom du synes det kan bli litt kjedelig i lengden, så går det an å variere.

Du kan rett og slett snu dem. Da vil ikke den bakre perlen synes så godt forfra, men den synes noe.

Eller du kan bruke en annen stud (ørepynt med stikker) og bruke bakre perle som før. Her er noen eksempler:


En annen perletype foran (og evt. bak)


Perle sammen med diamant/zirkon/krystall.


Bakre perle sammen med annen ørepynt med stikker.

Så dersom du har mange øredobber med stikker, kan du variere dette i det uendelige såfremt stikkeren passer i hullet til den bakre perlen.

Da er det bare å suse i vei med variasjonsmulighetene.

Ønsker deg en varm og koselig tirsdagskveld!

Klem fra meg.

 

Manikyr, pedikyr, garnityr og eventyr

Hei, det er lørdag!

De fleste har mest sannsynlig fri. Ihvertfall jeg. Hehe. Så, hva gjør man?

Dette innlegget ble jeg inspirert til igår, da jeg kikket på matprogram med Sophie Dahl, barnebarnet til forfatteren Roald Dahl. Hun frontet ideen om en fråtsedag, kun for seg selv. Ingen dum tanke.

  Bilde lånt fra BBC
 

Hennes idè om sin egen dag gikk på å lage mat og kos til seg selv frokost, lunsj og middag med nogo attåt.

Ja, det går jo an. Jeg vil foreslå en ego-dag kun for deg. En dag hvor du bare gjør akkurat hva du vil. Eller kanskje ingenting i det hele tatt.

DIN DAG!

Jeg har lyst til å sitte lenge foran TV’n og bare se på “tull” og være grønnsak. Ikke forholde meg til noe som helst, og legge meg sent. Fordi jeg har FRI dagen etter. Så vil jeg unne meg noe av min favorittspise. Stor sannsynlighet for at middagen imorgen blir kylling.

Bilde: Stange

Så langt har jeg kommet hittil i kveld med planene for min EGO DAG imorgen (siden dette innlegget ble skrevet fredag kveld). Resten tar jeg ettersom dagen skrider frem imorgen. Herlig. Gleder meg!

Gjør det du også, da vel! Om det blir manikyr, pedikyr, garnityr eller eventyr er jo helt opp til deg.

Fortell meg gjerne om din dag i kommentarfeltet. Skal bli artig å høre.

 

Forbilde

Dette er Christie Brinkley. Amerikansk supermodell som er kjent for de som har levd noen år. Damen er 60 år! Ja, det var det jeg sa, 60 år! Det er jo bare utrolig (urettferdig). Uansett, så er hun et forbilde. Javel, tenker du, hun har vel fått litt nip & tuck både her og der. Hadde jeg visst at resultatet hadde blitt slik, så hadde jeg ikke nølt et sekund med å foreta et inngrep eller to. Det må jeg helt ærlig si.

 

 Bilder: Pinterest

Hun er freshere og mer ungdommelig enn flere både 20- og 30-åringer. Det er helt sikkert.

O.K. Det er det indre som teller. Men, let’s face it, det ytre teller en god del det også. Selv om vi sier at det ikke gjør det. Så la oss nyte det vakre rundt oss idag. Det er da ikke forbudt.

Klem fra meg!

Shop i egne skuffer og skap

Hei på deg!

I dag vil jeg slå et slag for å bli flinkere til å bruke det man har. Jeg har selv startet med å bli mer bevisst. Vi fikk, for eksempel, en kjempefin Wedgewood suppeterrine i gave. Så hvorfor ikke bruke den oftere. Pyntet samtidig bordet litt, og gjorde litt ut av det. Skal si det føltes fint på søndagen.

La meg samtidig få  presentere dere for mitt alter ego: Domestic Diva. Hun trer frem når jeg virkelig synes det svinger av mine hjemlige

sysler. Jeg har presentert henne her på bloggen tidligere, men det er ikke sikkert at alle vet om at hun finnes. Domestic Diva har ihvertall overbevist meg om å begynne å bruke tingene mine mer.


 

Kanskje Domestic Diva klarer å overbevise deg også. Ta en titt i skuffer og skap. Skal se du finner noe du ikke har hverken sett eller brukt på lenge. Klær og tilbehør lider også ofte under at man gjentar bruk av det samme om og om igjen. Så ta en shoppingrunde i skapet ditt.

Nå har neglene mine blitt så lange at jeg må innom negledamen igjen. Så når du leser dette er jeg sannsynligvis der og blir neglefin. Nå har det gått i fransk manikyr så lenge jeg kan huske. Kanskje jeg skulle ha litt forandring og velge farge? Vel, følg med i morgen så får du svaret.

 

En søt liten følgesvenn

Bilde: Pinterest
Pip Pip, og god tirsdag, folkens!

Jeg er redd for en del ting, men mus er ikke en av dem. Så når jeg traff på en liten søt mus på gangveien på vei til jobb i dag tidlig, reagerte jeg ikke med hyl, skrik og vifting av armer. (Hadde det vært flaggermus, derimot…..) Jeg smilte og stod helt stille mens jeg forsøkte å fiske opp iPhonen for å ta et bilde. Det var dessverre for mørkt, og jeg var for treg. Innen jeg hadde fisket frem telefonen, så hadde lille mus kommet seg ut av syne. Men søt var den. Den hadde kanskje løpetrening i intervaller på morgenkvisten, siden den løp fort og bråstoppet og gjentok prosedyren flere ganger. På det nærmeste var den kanskje ca. 70 cm. fra meg. Men, men, jeg fant et bilde på nettet i stedet som får stå som symbol på mitt lille morgentreff. Søt start på dagen.

Har du hatt en fin start på dagen i dag?