Shades

Hei hei!

Jeg er veldig opptatt av lyset om dagen. Merker at kroppen trenger lys og D-vitaminer. Samtidig er det viktig å passe på øynene, for vårlys og sterk sol som snart kommer skal man også være forsiktig med.

Her har jeg lekt meg litt med solbrillene mine, og laget en geie med å legge dem oppå magasin forsider/annomser og som pynt på en ananas.

Disse er fra Giorgio Armani:

Disse er fra Gianfranco Ferre:

Disse er fra Asos:

Så hvilket poeng vil jeg frem til med dette innlegget?

Tips!

Tar gjerne imot tips med åpne armer på snasne solbriller jeg kan skaffe meg. Har lyst på noe nytt, men vil bli fristet først? Så kanskje du vil være min stylist og gi meg råd om lekre shades.

Jeg venter i spenning!

Klem

 

Å se svart på det

I’m back. Eller kanskje jeg skulle si I’m black. Sitter her sent på kveldingen og får ikke sove. Vel, da kan jeg kanskje hoste frem et blogginnlegg til dere. Tema denne gangen er svart stil. Inspirasjonen, den kommer her:

 


Lekre sandaler fra Casadei.


Eller ute på “lufting” med kjole fra Philosophy di Lorenzo Serafini.

 


Denne søte kjolen i “katolsk skolepike stil” kommer fra merket Boohoo.


Svarte Adidas i beste “blogger pose”.

 


Du må jo ikke kjøre svart over hele linja. Men det kan bli ganske kult.

 

Ting ser sikkert lysere ut imorgen.

God natt! Nå er det svart ute.

Sov godt!

 

Nå, snakker vi!

Hei på dere!

Idag har jeg vært en liten tur ute i det fine været. Litt slitsomt men deilig. Etterpå belønnet jeg meg selv med blad bonanza, stor kaffe og Spotify. Det var saker.

Mulig jeg var litt vel eplekjekk, for jeg trodde at jeg kanskje var mer i form igjen. Så jeg prøvde litt vårrengjøring.

Det funket ikke så bra. Da var det bare å lytte til kroppen og ta det piano. Ikke noe vits i å flate ut når det tross alt går litt og litt bedre. Uff, jeg blir litt for ivrig. Bestemor hadde rett da hun sa : "En ting av gangen."

Høres lett ut.

Ha en topp onsdag, da. Så blogges vi snart!

Daytime television

Tjingelig, kjære lesere!

Jeg er ikke vant til å være hjemme på dagtid. Det hele er litt merkelig. Ikke skal man ditt, og ikke skal man datt. Vel, får sjekke ut hva som går på TV på dagen, da. Jeg zappet forhåpningsfullt gjennom raden av kanaler og programmer. Der var det en smukkas.

Programmet heter Ungkaren Australia, Jadda. Hyggelig å hvile øynene på denne ungkaren, men…… plottet går ut på at en enkelt fyr får "utdelt" 25 damer som er striglet til tennene, og som fraktes i lang cocktailkjole i en limousin til en villa som de skal bo i. Stakkars sjåfør hvis det er ham som frakter alle 25. Så kan Ungkaren fritt boltre seg blant, silikon, hair extentions, hormoner og stringtruser. Alle damene går med på det. Et regelrett harem. Trodde det var avskaffet for mange år siden, jeg. Hadde aldri tolerert at typen min skulle styre rundt med 24 damer i tillegg til meg. Nei, switcher videre til noe annet.

Da datt jeg innom Kardashians. Episode tohundreogtretrillion. Oh my! Kim tar Botox og blir seende ut som et Europakart i ansiktet. Pøh! Det har jeg klart allerede uten Botox. Hehe. Eller så kunne jeg sjekket ut Dr. Phil med skjermen spekket av sosialpornografi. Alternativet kunne jo være å se på ski på TV. Jeg står heller på hodet og spiser havrevelling!

Kjære høyere makter. Gjør meg frisk så jeg kan komme på jobb igjen.

Vel, da var det tilbake til boken.

Måtte ettermiddagen/ kvelden deres bli bedre og bedre.

Vi blogges!

Matlyst

Dette problemet har jeg så og si aldri hatt. Jeg strever litt med matlysten for tiden. Hm, hva gjør man da? Prøver å friste seg selv, kanskje?

Det smakte godt med to stk Rugsprø. Det ene med pepperost og friske bringebær. Det andre med Creme Cherie og frisk mango. Det var ikke så verst. Så var det ekstra godt med en "bøtte" med kaffe og steamet melk. Varm middag frister bare ikke.

Kanskje jeg skal satse på fargerik mat? Tar gjerne imot tips for å fremme matlysten. Vet du om noe smart?

Klem til alle bloggvenner.

Vakkert lys

Hei utpå fredagen!

Jeg har vært helt i overetasjen av begeistring over det utrolig vakre lyset som har vært ute idag. Har egentlig ikke vært mer ute enn et legebesøk idag. Fikk nok ikke høre helt det jeg ønsket. Men det lyset som møtte meg da jeg kom ut derfra løftet dagen. Begynte å tenke på at snart skal det nye passfutteralet i bruk for første gang. Jeg må bare ha hentet meg inn til da.

Det er rart med det, når jeg sitter og tenker slik så prøver jeg å mane frem de hyggelige tingene jeg kan vente meg fremover. Positive forventninger og lys kan man komme langt med, og det er min plan.

Rådet idag er å tillate deg selv å ha forventinger. Det kan gi mye glede. Har forventninger til lørdag allerede, jeg.

Fredagsklem fra meg.

Vårpastell inspirasjon

Heisann, venner av bloggen!

Idag vil jeg gjerne mate dere med litt vårpastell inspirasjon. Er dere klare?

Har sakset noen bilder fra Pinterest for å feire, lyset og våren som kommer snart:

Denne sarte gammelrosa fargen er bare så fin.


Det går fortsatt an å ha varmt yttertøy med noe lysere under. På den måten kan man glede seg til våren allerede nå.

Skråsnittet på denne kjolen gjør at den faller flott og det blir du som kommer med kjolen, og ikke kjolen som kommer med deg.

Enkelt og vakkert.

Flott design med splittet skjørt over kort kjole. Gir en ung stil.

Volang styret er igang. More to come. Veldig fin lyseblå farge på denne kjolen.

Kanskje på tide å stikke hodet aller lengst innerst i skapet, og se om det skjuler seg noen “skatter” der.

Håper resten av torsdagen din blir superduper.
 

Offisiell åpning

Tattaearaaaa! Offisiell åpning av ny notatbok. En knallrød en.

Med blanke ark og fargestifter tell.

Dette står alltid først i de fleste av notatbøkene mine. Jeg kan sitte med en notatbok i fanget og en penn i hånden og ikke notere noen ting. Men det får meg til å slappe av. Sammen med en kaffe eller te, så følger jeg "doctor's orders", nemlig ta det med ro og drikke mye og gjerne vanndrivende også. Et par ideer havnet i den røde bok til tross for at jeg ikke hadde idebanken helt åpen idag.

Blomstene fra den fine oppsatsen tidligere i uken begynte å henge med hodet pluss at syrinene hadde takket for seg. Tynnet ut ved å fjerne syrinene og andre dvaske saker. Da drysset en del av de rosa tulipanene kronbladene sine. Jeg synes det ble så fint at jeg lot dem ligge på duken.

Håper du har det bra, og bedre enda.

Klem, og takk for besøket!

Kjempekopp

Hei alle venner!

På selveste morsdagen igår fikk jeg en søt presang av mammaen min.

Kjempefin kopp i blått og hvitt. En skikkelig jumbomodell. Jeg ble glad for den.

Mens jeg har deg her, så vil jeg samtidig tipse om en fin måte å pynte med servietter på et fint bord. Som du ser på bildet her, har jeg brukt en blå serviett som er brettet i "trekkspill" fra spiss til spiss. Den klemmes sammen og trekkes gjennom koppehanken som på bildet. Enkelt og elegant.

Må ikke være selskap for å gjøre det litt fint. Håper du har en fin ukestart.

En-to-te!

Hadde ikke servert te til mamma og svigermor idag uten hjelp. Det som er hyggelig med besøk er at jeg fikk god-bedring-blomster. Nå er jeg fullstendig kaputt, så min gode hjelper får hjelpe til med rydd og vask etterpå også.

Jeg har vakre blomster i en terrine. Synes det ble kjempefint. Pent å ha på bordet.

Nå har jeg såpass med service i blått og hvitt at jeg fint kan ha mor og svigermor på te. Hadde i utgangspunktet planlagt et større te selskap, men det hadde jeg ikke ork til.

Lurt tips for pen borddekking er Å brette hvite gjennombrutte kakeservietter i papir og putte en litt eksklusiv ensfarget papirserviett inni. Brett sammen og plasser bestikket inni.

Klarte utfordringen med at alt skulle være sukkerfritt. Det ble det.

Ha en fin søndagskveld kjære dere!

Å, hjelp så sliten jeg er i kroppen. Selv om det eneste jeg har løftet er så og si lillefingeren. Nå er det busselulle ganske så straks. Zzzzzzzzz