Er’n ikke fiiin…. 😁

Denne søtingen ble levert hjem på døra idag mens jeg var på jobb. Vi ble enige om at mannen min skulle ta imot ikke mindre enn to vidundre.

Vi har kjøpt hver vår elektriske sykkel. Hehe. Nå har vi vært ute og prøvekjørt, og det var moro, gitt. Naboene smilte og vinket for hvert av mine juhuu. Uvant, men kjempegøy. Jeg oppførte meg som en femåring, vinglet, kniste Og kom med små utrop underveis.

Jeg ble så begeistret for den lys turkise fargen. Får nok ta flere turer for å bli bedre kjent med sykkelen. Så her sitter jeg nå, da, småsvett med hjelmsveis og smiler fornøyd. Men jeg må bare si en ting. Hjelm er ikke sexy!

Tusen blomstrende takk!

Endelig har jeg fått benyttet blonstergavekortet fra tante Reidun, som jeg fikk til bursdagen min tilbake i april.

Jeg kjøpte 4 buketter, lekte dekoratør, og satte dem selv sammen til en stor. Det ble så fint!

Det dufter noe helt nydelig her hjemme nå. Tusen takk, tante Reidun. Ble en herlig gave. Samtidig et tips også. Gavekort på blomster, så kan mottakeren selv velge hvilke. Alke tiders!

Utrolig hyggelig utsikt til kveldsmaten idag.

Natta. Vi blogges!

Min sommerfavoritt

 
Hei på kveldingen!
Mulig jeg er litt treg i sessen, men denne låten oppdaget jeg først i mars i år. Den kom visst ut i 2015. Men den sitter på hjernen som klister, og jeg blir ikke lei den. Det rykker i dansefoten hver gang jeg hører den låten, og da er det vanskelig å stå stille. Hehe.
Vi snakker DNCE med låten Cake by the Ocean!
 
Har du en favorittlåt som du tror vil holde seg over sommeren. Tips meg gjerne om nye låter jeg kan sette på spillelisten min. Blir kjempeglad for forslag på fine låter som du kan legge igjen info. om i kommentarfeltet mitt.
Da hører jeg fra deg?
 
Klem.

 

Lystlisten

….eller lyst-på-listen min, som jeg kaller den. En av mange ønskelister. Jeg er politisk ukorrekt, og sier at jeg er materialistisk. Jeg har sagt det før, og sier det gjerne igjen; den som ikke blir lykkelig av å shoppe, har bare handlet i feil butikk.

Hva er nr. 1 på listen?

Peoner i akkurat denne fargen. Lykke i en vase.

 

2.  Denne vesken fra Mulberry har jeg gitt navn alt. Før jeg har kjøpt den. “Lillegull”.

 

 

3. Hva som helst fra Hermes, nesten….. 

4. Vinger (i ørene). Alltid kjekt å ha. Disse fra danske Julie Sandlau

 

5. Koffertsett   gjerne i rosablogger-rosa…..fra Rimowa.

6. Unnskyld at jeg sikler. Det skyldes disse sandalene. 

7.  Kaffe! Tenker jeg tar den med en gang, jeg.

Skulle du ha penger til over, som du ikke aner hva du skal bruke til. Kontakt meg! Jeg skal hjelpe deg å få brukt dem. Hehe.

Fin ettermiddag til deg!

Topp start

Hei solstråler!

Må ha vært dere som strålte mot meg da jeg gikk ut døren idag morges. Nydelig solskinn. Får se om ikke denne kontor rotta kan lure seg til å få slikke litt sol på takterrassen på jobb i lunsjpausen. Blondiner trenger D vitaminer. Det er vitenskapelig bevist. Hehe.

Holdt på å ta bilen idag, der den stod og skinte så fint mot meg, og fristet. Men parkeringsmulighetene rundt jobben er heller dårlige, så jeg tok bussen.

Det aller første som møter meg når jeg går ut nå om dagen er en stor blomstrende jasminbusk. Å, kunne jeg bare formidle den duften til dere. Ah!

Igår kveld satt jeg og puslet med en av mine mange ønskelister. Følg med, så kanskje den dukker opp på bloggen…..

Mini utpakningsparty

God kveld!

Jeg liker tanken på å ha gjort et godt kjøp. Idag har jeg vært hos Kitch'n og viftet med gavekort. Valget falt på et tacosett med roterende plate og telys oppvarmet bolle til kjøttdeig og lignende.

Bilde fra forsiden av esken.

Real life photo. Svarte til forventningene, det. Rasket med meg en fin ny matboks også. Den tenkte jeg å vise dere litt senere, men da kanskje med innhold/lunsjtips.

Jeg er superfornøyd. Da nannen min spurte hvor vi sjal ha den, så var mitt svar midt på bordet.

Hm, hva blir det til middag imorgen, mon tro?

Tenker vi sier Taco tirsdag.

Som jeg har lengtet

Det tar på å kjøre kosteskaft til Bloksberg og tilbake. Jeg var jo veldig opptatt igår på St. Hansaften. Da er det godt med noe forfriskende og smakelig nå.

Se på denne her. For meg, årets første norske jordbær og like stor som hånden min. Resten av bærene skal fortæres med fløtemelk. Å, du store jordbær, som jeg gleder meg. Noe av det skjønneste som finnes, kanskje bortsett fra…… Neida.

Liker du bær?

Å, unnskyld. Jeg hørte ikke, siden jeg smatter sånn. Hehe

Passer det

…med en Kokosmojito nå?

Liker du smaken av kokos? Liker du smaken av Mojito? Hva med å kombinere de to?

 Bilde og idè fra Pinterest

 

Slik lager du et høyt glass med Kokosmojito:

1 stk høyt glass

7-8 friske mintblader (oppi glasset)

Friskpresset juice fra 1/2 lime (helles over mintbladene)

1/2 ss sukker (gjerne brunt sukker) (strøs over mintblader dynket i lime)

Knus mintbladene, limejuicen og sukkeret sammen til en masse. Så blander du i:

5-8 isbiter

2 dl ananasjuice (gjerne frisk)

2 dl Malibu kokosnøttrom

Rør rundt med et morsomt sugerør og kos deg.

Du får nok lyst på en til.

Glad for besøket ditt. Velkommen igjen.

 

Titter innom

Hei venner!

Kort innom i oause mellom møtene. Stod ute og trakk litt frisk luft, og nøt synet av denne skjønne rosebusken med flust av rosa blomster. Det er vakre ting overalt.

Idag har jeg lyst til å dele noen visdomsord med dere. Har nå vært snart 3 dager med en stor gruppe mennesker. Så dette er smarte ord:

Jeg har tenkt å følge begge deler.

Håper dagen din har vært fin hittil, og bare blir bedre. Vi blogges.

Fordi jeg fortjener det!

God morgen!

Har du sovet godt? Jeg har ihvertfall sovet som en stein. Tok med meg en liten bladhaug. Etter å ha tatt en runde gjennom disse igår kveld så sloknet jeg momentant.

En av bladene var pakket inn i plast med ett ekstra blad til og et par solbriller.

Fant ut at Rihanna kledde dem best. Er du ikke enig? Nå blir det først frokost og så en hel dag med møter. Det er nydelig vær ute. Kunne heller regnet for min del. Siden det er inneliv og møteliv hele dagen. Det må jeg bare finne meg i. Alle jobber har plusser og minuser.

Ønsker deg en strålende dag.