Egget alle vil ha!

For et par påsker siden laget jeg til et påskeegg til en kollega. Siden det er det veldig mange som har spurt om hvordan jeg laget det.

Du trenger 1 stk. pappvin og ett stk. Stoooort påskeegg. Åpne pappvinen og ta ut plastposen med vinen i og tappekranen intakt. Skjær så ut området til tappekranen- hullet fra pappvinesken. Bruk denne som mal og tusj på åpningen langt ned på den tykkeste delen av egget. Tegn på. Så skjærer du ut etter det du har tegnet på egget. Ta så plastposen med vin og tappekran og plasser plastposen inni egget slik at tappekranen kommer ut av hullet. Sett egget sammen med lim eller tape. Voila – vin påskeegg. Artig å gi bort.

Med stjerner i øynene og lunch i magen

Så var turen kommet til Hollywood og Walk of Fame. Jeg mener er du turist så er du turist. Jennifer Lopez har spilt inn musikkvideo her på hotellet mens vi har vært her. Så henne ikke, siden vi ble sluset utenfor. Så bare masse rare ridder rustninger og plakater om at noen som gifter seg. Alt til bruk i musikkvideoen. I tillegg har det vært audition. Vi trodde det var kø for å få ut bilen fra valet parking. Hehe.

Det er rart endelig å få se disse stjernene på fortauet. Mens du går bortover kan du også kjøpe strippeantrekk eller «røyke» utstyr. Selsom opplevelse. Vel, reiseselskapet mitt ville ha burger. Så vi datt innom her på hjørnet av Hollywood og Vine.

Perch – en superfavoritt

Er du noengang i LA så må du dra innom Perch som ligger i 15. Etasje i Perch bygningen. Inngangen ser ut dom til et kontorbygg, men ikke la deg forvirre a.v det. Når du tar heisen opp til 15. Etasje åpenbarer dette seg:

En stor terrasse med flott utsikt, kjempestemning og live band. Maten her smaker så englene synger. Vi fikk med oss både dagslys på ettermiddagen og etter at sola forsvant. Herlig sted.

The Beverly Hills Hotel

Har sett det på film så mange ganger. Sagnomsuste The Beverly Hills Hotel. Cirka. 180 kroner for å sette fra seg bilen, men da får du en kar i svart bukse og rosa piquet skjorte som åpner bildøren for deg og sier; welcome to The Beverly Hills Hotel Ma’m. Enjoy your stay. Ja, det skal jeg si deg, og med sukker på.

Litt uvirkelig og veldig gøy å være her.

Det var så fint og påskepyntet i inngangspartiet. Ellers så var det dus ‘50 ralls rosa og grønne palmeblader malt på veggene. I like.

Her spiste vi lunsjen vår.

Rent for galt å tørke rundt munnen med disse flotte stoff serviettene. Jeg har bestilt dem for hjemsendelse. De er så populære at de var utsolgt. Vel, da har jeg det å glede meg til når de kommer i posten hjemme. Hehe

Svaret er 5!

Spørsmålet er hvor mange menn som må til for å åpne en Cabriolet.

Vi hadde skikkelige problemer med å åpne cab’en på bilen. Desperate spurte vi karene på valet parking her på hotellet. De er bare så søte og hjelpsomme. 5 karer tro til. De brukte mobilen og gikk inn på nett for å finne demo film til hvordan å åpne. De prøvde og de prøvde. Akkurat som oss. Til slutt kom en av de mer erfarne karene, og han fikset brasene.

Jeg reiser jo sammen med en «petrol head», men denne cab’en ble en nøtt å åpne, selv for ham. Ja, så har vi kjørt rundt i åpen bil idag, da. Som avslutning klarte intelligente Blondie meg å sette fast håret i cab’en idet vi skulle lukke igjen taket, fordi det kom et vindkast. Jadda! I viraken som fulgte klarte jeg å miste bilnøkkelen som jeg satt og holdt for å levere til parkeringsgutta. De måtte trå til igjen og lete etter fastklemt nøkkel. Jadda! Men en fin dag har det vært. Jeg er virkelig begeistret for disse parkeringsgutta.

Lazy Sunday brunch at Pitchoun!

Tror du jamen ikke at disse to frankofile raringene klarte å finne seg et fransk patisserie midt i tjukkeste LA.

Herlig fransk inspirerte Pitchoun! Her går de ansatte med alpelue og serverer franske spesialiteter så godt som noe.

Gammeldagse syltetøyglass til drikke, en bøtte med cafe au lait og deilig spise. Utrolig gjennomført sted.

Artige detaljer overalt. Her er halve bakekjevler brukt som knagger. Det finnes en hel vegg med vinkasse sider. Morsom ide.

Var det noen som sa «kose seg»?

Hey Hey Marina del Rey

Siden det har vært stor demonstrasjon i sentrum idag,så fant vi det best å ta en dag ved havet. Valget falt på Marina del Rey. Kan anbefales. Her får dere et lite bildedryss.

Det ble sen lunch/tidlig middag. Blåste litt, så veldig deilig med fyr midt i bordet. Nå er det utekonsert her i sentrum av LA i etterkant av demonstrasjonen. Lørdag kveld med dans og spell!

Wedding Crashers

Dette bildet henger på rommet vårt, og er fra filmen Wedding Crashers som har blitt spilt inn på dette hotellet i likhet med flere andre filmer.

Hehe. Her er dronningstolen, som vi kaller den. Her slapper denne bloggeren av etter dagens turist eskapader.

Har fartet litt rundt for å bli litt kjent idag. Her er jo helt klart adressen for meg, og da snakker vi ikke om oliven.

Blir litt slitsomt for nakken.

Kjæresten har hatt bursdag idag. Vi har storkost oss på Smeraldi’s med tidenes middag. Uten å overdrive så har jeg spist den nydeligste filet mignon noensinne. Mør og myk som smør. Yummy! Kjæresten mente at logoen på menyen ser ut som en engel med to store handleposer. Hm, hvorfor tenkte han på det, mon tro?

Millennium Biltmore Dowtown LA

Heisan!

Etter å ha døgnet på reise, drukket bøttevis med vann, null søvn og litt turbulens pluss ta oss frem i en stor by som LA. , så er vi bånnslitne og endelig fremme. Jeg klarer ikke å snakke rent engang…..så sliten er jeg. Her får dere et lite bildedryss fra hotellets egne bilder.

Bare vi kommer til hektene nå, så skal vi nyte i fulle drag.

Følg med. Mer kommer etterhvert!

Klem fra meg.

Endelig skal jeg begynne å leve igjen! Endelig!!

Ups, der banket det på døren. Sikkert room service!

Farvel vinter!

Med disse puselankene vinker jeg farvel

til vinteren. Valget falt på en superfin vår rosa nyanse. Flinke Hilde hos Skinworks klarte det igjen. Jeg er superfornøyd. Nå er det pakkeinnspurt. Flyet går torsdag morgen! Ingen tid å miste.

Følg med så finner du ut hvor ferden går.