Armani, baby!

Kjøpte frimerker for å sende gammeldagse postkort hjem. Haha – skulle tro de var laget til meg!

Her er den nye darlingen min fra Armani. Skinnet ser nesten ut som en blanding av reptil/ og haiskinn i en mettet grå farge. Liker den fordi den er klassisk, business og tøff på samme tid. Veldig fornøyd blogger her nå!

Shop de Jour

Her er litt av dagens jaktbytter. Måtte opp en størrelse i sandaler, gitt. Ble fortalt at franske skostørrelser generelt er mindre. Så da så.

Kjempefine med perlepynt. Sikret meg det siste paret.

En slik knoke eske har jeg ønsket meg lenge. Vet akkurat til hvilken anledning jeg skal bruke den. Tøff og søt på samme tid.

Camel Toe – Yes or No

Hei alle!

På spasertur langs strandpromenaden i Juan les Pins igår fikk jeg se noe jeg aldri har sett før. Tidenes Camel Toe. En dame som var nærmere 80 enn 70 ikledd en hvit shorts kom gående mot oss. Shortsen var dratt opp til cirka under armene og festet med et belte for å holde seg der. Stilen ellers tydet på at damen hadde alderspanikk og at shortsen var en trylleshortd som fjernet flesteparten av de levde år med tilhørende rynker. Not!

Utrolig hva bi mennesker kan innbille oss inne i hodene våte. Hun ville nok ha oppmerksomhet, denne damen,og fikk det. Men den var nok ikke av det positive slaget. Vel vel. Alt kan jo ikke berre være lekkert, det må jo være litt praktisk noen ganger også.

Så, hva synes du. Camel toe – hot or not?

Ønsker alle lesere en kjempefin dag. Det blir marked i Nice på meg😎

Bonsoir mes amis.

Hei hei, kjære bloggvenner!
 
Jeg har kjempet meg videre og kommet såpass til hektene at jeg kan reise på en liten ferietur innen jeg starter på jobb igjen.
Velger å si det slik at  dersom jeg hadde vært en bil, så har jeg har vært inne på  hovedservice. Fra nesten død til levende gjør at
jeg setter så ekstra pris på livet.
 
Her er låten jeg lytter til for å komme i stemning før turen;
 

Riviera LIfe med Caro Emerald. Så kan du jo gjette hvor ferien min skal foregå.
Håper linken til låten funker, da det er en god stund siden jeg har gjort dette Hvis ikke, så får dere gi meg beskjed i kommentarfeltet.